2 minutes relax challenge


Intră AICI pentru the 2 minutes relax challenge !

 relaxare2 relaxare

La sfârșitul unei zile încărcate de școală, facultate sau job nu îți mai rămâne energie sau chef să te bucuri de lucruri simple.

Poate nu mai ai chef să ieși din casă, să cauți un film, să suni un prieten. Vrei sa fii singur. Încearcă pentru două minute să te relaxezi total. Fă nimic pentru 2 minute! O să-ți fie puțin greu, o să vrei să ieși de pe pagina dar dacă te lași pradă sunetului și peisajului, te vei simți mai bine după.

De asemenea te poți întinde în pat, adună-ți pernele tale favorite, aprinde niște lumânărele dacă ai la îndemană pentru o lumină caldă și enjoy this mix.

r4

Mix-ul are exact o oră deci nu va fi nici prea mult nici prea puțin. Eu l-am ascultat de mai multe ori și cam îmi dau seama de exemplu la jumătatea lui se aude o voce caldă de femeie care spune Too many questions in paradise. Eu la acesta am rămas, însă cu siguranță vei găsi unul să-ți placă mai mult și îl vei putea folosi o perioadă. Dacă te gândești că o să te saturi, cam așa va fi însă de asemenea și mintea ta va asocia melodia cu relaxarea și îți va fi mai ușor să intri în acea stare de relaxare totală. Pentru mine nu a fost asociat cu relaxarea totală deoarece l-am ascultat în timp ce îmi scriam lucrarea de licență, la bibliotecă la BCU sau în cămin dar m-a ajutat foarte mult în perioada aia să am răbdare și să fiu calmă.

Încă nu știu cum va decurge ceea ce se va întampla aici, dar sper să iasă ceva frumos care să îți placă și să te facă să te întorci de fiecare dată cu plăcere.

Am vrut demult să încep un blog, dar mereu era ceva ce mă oprea. Pe principiul

Dacă iți place un lucru fă-l, fără să te gândești ce vor spune alții.

m-am hotărât să încep blogul cât mai repede.

Te invit să mă urmărești în continuare pe blog, poate o să scriu des poate o să scriu mai rar însă mă vei descoperi odată cu trecerea timpului și cred că și eu voi face același lucru.

Aștept să îmi spui cum a decurs provocarea și cum te-ai simțit după, dar și ce metode rapide funcționează pentru tine.

De asemenea nu am încă un nume stabil al blogului, e predefinit după adresa de mail. Cu timpul o să vedem împreună ce s-ar potrivi mai bine, până atunci va rămâne așa.

Keep calm and read alinaboda.wordpress.com !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.