How to: soft curls


Hey!

O să vorbesc despre una dintre cele mai feminine coafuri, din punctul meu de vedere. Un păr lung, mătăsos este visul oricărei femei și fascinația majorității bărbaților. Problema e că, nouă femeilor, ne place să-l vopsim, îndreptăm cu placa, carlionțăm cu ondulatorul și, în timp, se deteriorează. Ironia e că dacă ai părul ondulat, îl vrei drept iar dacă îl ai drept exact pe dos.

Eu, în ultima vreme nu l-am mai intins așa des, și nici nu l-am mai ondulat pentru că e destul de deteriorat la vârfuri. Nu l-am mai tuns de mult și asta se simte, dar și din cauza faptului că îl vopsesc destul de des, iar blondul este o culoare dificil de întreținut și mai costisitoare ca un șaten sau negru.

Încearcă și tu următorul look: bucle lejere, romantice, în ton cu vara. Nu te gândi că e dificil, e imposibil să nu îți iasă bine. Dacă ți-ai făcut măcar o dată bucle cu ondulatorul o să te descurci.

Here we go:

Fie că ești blondă sau brunetă această coafură va arăta perfect! Singura condiție e … să ai părul lung sau mediu.

Cine nu a rămas fascinată de părul blond al Serenei din Gossip Girl? Buclele lejere erau tradmark-ul ei, fiind realizate astfel încât să pară că așa e părul ei.

blake

Cum spuneam, nu trebuie să fii neapărat blondă poți fi roșcată sau brunetă precum Megan Fox, o actriță care știe să-și pună în evidență frumusețea.

Megan-Fox-vintage-hairstyle-with-a-soft-curls

Nu vă fie frică să purtați buclele la o ținută casual, chiar dacă arată și se potrivesc de minune cu o rochie elegantă!

Am început prin a mă spăla pe păr, de două ori și apoi balsam. Pe părul ud aplici o cantitate mică de spumă la vârfuri, apoi îl usuci cu feonul cu ajutorul unei perii mari(pentru mai mult volum), După ce l-am uscat parțial cu peria în partea din față, l-am uscat timp de 5-10 minute cu capul în jos alternând aerul cald cu cel rece, la fel pentru mai mult volum.

alina boda alina

După ce am uscat părul, l-am împărțit în secțiuni și l-am ondulat în partea stîngă a mea spre exterior iar în partea dreaptă a mea în interior. Rezultatul îl poți vedea în prima poză. Secretul acestor bucle este ca, după ondulare să aplici foarte puțin fixativ și să piepteni fiecare șuviță și să o învârți pe deget. În a doua poză am pieptănat fiecare șuviță o dată.

alina2

Ce am folosit eu:

pasul1

pasul3

1. Spumă de păr Nivea eXtra ambalaj mic

2. Perie mare Avon

3. Ulei pentru vârfuri despicate Avon

4. Piepetene rar

5. Fixativ Taft Color Protection – 3

Rezultatul final,

final

Sper să îți fie de folos această postare!

One Comment Add yours

  1. Foarte frumos rezultatul, multumesc pentru sugetie! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.