Brands Collection Store – Lotus Center, Oradea


Ce altă metodă mai eficientă de a te desprinde de tot şi toate dacă nu shoppingul? Evident mai există şi multe altele dar asta am făcut eu zilele trecute. Fiind în Oradea, am ales să merg în Lotus Center pentru că e foarte practic şi găseşti cam tot ce vrei. Dar înainte m-am răsfăţat cu o baie călduţă, pregătindu-mi picioarele să reziste la maraton. M-am îmbrăcat lejer, ca atunci când probez să mă pot dezbrăca rapid, să nu se şifoneze sau să mă incomodeze ceva şi am plecat la drum!

533742_544574928929422_672253629_n

Stânga-dreapta mă uit pierdută după haine. Mă lovesc cu privirea de un magazin micuţ dar care promite multe. Intru în magazin şi sunt întâmpinată de cele două asistente de vânzări care sunt foarte drăguţe, zâmbitoare şi gata să te ajute în căutarea ta.

11

Magazinul are o ambianţă plăcută, cum spuneam asistentele de vânzări sunt dispuse să te ajute, nu-mi mai rămâne decât să mă apuc să probez ce îmi sare în ochi. Brands Collection Store reuneşte firme mari precum Vero Moda, Only, Vila, Diesel, Lee, Jack&Jones, Blend, Pieces, Fossil, Ichi, Selected, Brandtex etc. Dacă arunci o privire către haine nu vei şti la ce să mergi prima oară. Hainele sunt viu colorate dar şi pastelate iar atunci când le îmbraci materialele sunt moi şi comfortabile.

Chiar dacă încă e cald afară, mai e destul de puţin şi vine toamna, începe şcoala, începe facultatea şi uite aşa trece timpul. Din cauza asta m-am orientat mai mult spre ţinute de toamnă, pantaloni lungi şi cămăşi/bluze. Chiar dacă vine toamna nu trebuie să ne gândim la ţinute monocrome, plictisitoare. Alege culori îndrăzneţe, vii! Ai de unde alege!

Mi-am ales hainele pentru a realiza câteva ţinute şi am mers către cabină. Am avut o surpriză să o văd desenată pe peretele din cabina de probă pe Marilyn Monroe.

10

O primă ţinută care merge perfect la şcoală sau facultate. Te simţi lejer, materialele sunt de calitate iar culorile te binedispun la maxim!

5

*bluza aş purta-o cu un sutien de o culoare apropiată

Bluză verde ICHI – 99,90RON

Pantaloni VERO MODA – 109,90RON

Ca să continui în acelaşi ton, am ales o bluză crem foarte comfortabilă şi moale la care am adăugat pantalonii coloraţi foarte drăguţi ca şi ceilalţi de altfel.

3

Bluză crem VERO MODA – 99,90RON

Pantaloni imprimeuri VERO MODA -109,90RON

În continuare, o altă ţinută casual-elegantă:

2

Cămaşă imprimeuri florale ONLY – 89,90RON

Blugi albaştrii LEE – 149,90RON

O soluţie elegantă pentru o seară în oraş sau pentru un business meeting:

1

Cămaşa neagră fără mâneci VERO MODA – 109,90RON

Pantaloni VERO MODA – 139,90RON

Pentru ultimele zile însorite, soluţia perfectă e o rochiţă colorată pentru că nu ai bătăi de cap cu asortatul, e foarte comodă şi merge pentru mai multe momente ale zilei.

4

Rochie ICHI – 149,90RON

În cazul în care ţinutele nu sunt pe gustul tău în totalitate, nici o problemă, vei găsi o sumedenie de alte posibilităţi de a combina tricouri sau bluze cu pantaloni scurţi, lungi, coloraţi, crem ori rochiţe sau fustiţe alături de sacouri, vestuţe sau trenchuri.

9 8 6

Pentru băieţi:

7

Dacă eşti băiat, don`t worry, au haine foarte tari pentru băieţi. Iubitului meu i-au plăcut o sumedenie de articole, nu cred că ar strica să arunci o privire când vei avea drum spre Lotus!

Un videoclip scurt cu magazinul:

Care dintre ţinute îţi place cel mai mult? Ce anume ţi-ai achiziţiona şi cum ai asorta?

Pupici mulţi din Oradea!

Advertisements

3 Comments Add yours

 1. Irina Verlan says:

  Imi place hainele Vero Moda, in Bucuresti le gasesti in Miniprix la un pret de nimic 🙂

  1. alinaboda says:

   Ma bucur Irina! :*

 2. IRc Danny says:

  auzi tu alina :))) Dami add pe facebook irc danny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s