Nunta de argint a părinților


Da! Astăzi, împreună cu familia am sărbătorit cei 25 de ani de căsnicie ai părinților mei. Părinții, unchii și mătușile din partea mamei au fost alături de noi.
E un eveniment de suflet. Așa îl văd eu. Când mă gândesc că eu am 22 de ani, nici măcar ani de viață nu am câți ani au împlinit ei, împreună.
Copilul lor recalcitrant le dorește multă iubire în continuare, multă sănătate și mulți ani să se bucure de mine și eu de ei!

A fost frumos să sărbătorim împreună și momentele haioase nu au lipsit. Am avut șampanie pentru copii și șampanie fără alcool. Când am vrut să deschid șampania cu alcool, mama mi-a zis să mai aștept și mă tot făceam că o agit dar eu nu îi făceam nimic. Când a deschis-o tata bineînțeles că a ieșit jumătate pe masă și pe tort și eu am picat de vină! :)) Unchiului meu i-a plăcut așa de mult tortul îmbibat cu șampanie încât a mâncat 2 felii, în condițiile în care el nu voia deloc nici șampanie, nici tort!

Am făcut multe poze, am selectat câteva să le împart cu voi, aici. Tortul a ieșit foarte frumos și, dacă doriți, vă pot da contactul persoanei care l-a realizat.

5

6

8 9 1

Frumoși și tinerei 😛

2 3 4

Seară frumoasă ca a mea să ai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.