DIY Borcan decorativ, cu mesaj


Pentru cele care stați în cămin știți deja “priveliștea” care te așteaptă în prima zi când te muți. Apoi cărat de bagaje, aranjarea hainelor și încălțămintelor și nu în ultimul rând touch-ul personal. Mă gândeam să-mi cumpăr niște mici containere unde să îmi pun una alta… creioane, rimeluri, rujuri etc. Am găsit undeva aproape de casă, dar mi s-au părut destul de scumpe. Ajunsă acasă, ușor dezamăgită, am văzut borcanul în care mama mi-a pus periile. Atunci mi-a picat fisa! O să-mi personalizez câteva borcane(sper să nu mă certe mama că îi fur borcanele:)). Pentru creme, loțiuni o să-mi personalizez câteva cutii de pantofi, mai târziu.

Borcanase decorative

O să-mi caut o măsuță mică pe care să o am lângă pat. Dacă găsesc ceva ok, vă anunț. S-ar putea să fie la JYSK…

DIY Borcan cu fundita

  plus ciorapi lycra colorați(eu am găsit două perechi de mai demult în dulăpior…) 

Mod de lucru

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

Sunt foarte practice pentru că sunt transparente și chiar dacă o să se inghesuie puțin, n-o să ai probleme în a vedea ce anume cauți. Timpul de lucru este scurt, dificultate: foarte ușor. Ca mod de lucru: am tăiat bucăți de două degete din ciorapi astfel încât să se formeze un cerc, pe care l-am înfășurat în jurul gurii borcanului. O fășie o treci pe dedesupt după ce ai pus restul fășiilor și e de ajuns să infășori o dată și va ieși o fundiță. E un avantaj față de o gentuță de machiaj pentru că pe acolo se amestecă și numai nu le dai de cap. Dezavantaj este că, dacă alegi borcane cu gură micuță, o să încapă puține lucruri. Alege borcane cu gură medie și depoziteză-ți doar lucrurile mărunte: rimel, creioane, rujuri, pensule, pensetă, corector etc. Pentru restul lucrurilor creează-ți o cutie personalizată dintr-o cutie de pantofi pe care poți să o învelești în hârtie sau material. Adaugă etichete pentru a știi apoi unde să cauți ce ai nevoie.

Shoe Boxes

În continuare te invit să vezi rezultatul meu! Aș fi curioasă cum îți va ieși ție! Dacă te decizi să îți faci, lasă mai jos un comentariu cu link spre poză!  

Am ales să decupez dintr-o revistă AVON câteva mesaje pe care să le văd în fiecare zi. Eu zic că surprind perfect femeia. După ce le-am decupat am pus pe borcan lac incolor pe porțiunea unde urma să lipesc mesajul și deasupra urmează să pun bandă scotch pentru a nu se murdări, rupe etc. Campaniile din care am decupat sunt 13-14(nu mi-a fost milă să le tai pentru că deja mă uitasem peste ele, am comandat și nu mai erau de folos).

borcan1 borcan2 borcan3 borcan3a borcan4 borcanlumanare

  REZULTATUL FINAL  

rezultatfinal

P.S. Ce idei ți-au venit pentru a-ți decora camera după ce ai citit articolul? :* Pupicei

8 Comments Add yours

 1. Alexandra Paclisan says:

  ce tare:D nu m-as fi gandit;) chiar ti-au iesit super!

  1. alinaboda says:

   Heeeey :* multumesc Pakly, te pup!

 2. Anonymous says:

  Chiar de vreo 2-3 saptamani imi personalizasem si eu cateva borcanase,acum mi-ai mai dat ceva idei noi cu decupatul din reviste 😀

  1. alinaboda says:

   Hehe, ma bucur! Mi-ar placea sa vad cum le-ai facut tu:D

 3. Pintilie Lorena Mihaela says:

  Superb! Imi place:) felicitari:)

  1. alinaboda says:

   Multumesc frumos Loredana! :*

 4. aquarius says:

  imi place la nebunie!

  1. alinaboda says:

   ma bucur aquarius 🙂 ! te mai astept pe aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.