Lentile de contact de vedere | Videt.ro


Poate îți amintești de articolul meu din vară legat de ochelari și lentile de contact. Am purtat cam 4-5 ani ochelari. Destul încât să mă satur de ei. După experiența din vară am decis că voi încerca din nou lentilele de contact de vedere. Am primit de la Videt.ro lentilele Air Optix Aqua împreună cu o soluție de lentile și un recipient pentru păstrarea lentilelor peste noapte.

Înainte să îmi exprim părerea despre ele vreau neapărat să știi că am încercat acum mulți ani să îmi pun niște lentile colorate de la o prietenă. Nici gând să le pot suporta. Îți dai seama că eram foarte reticentă cu lentilele, mi-era groază că nu o să le pot pune, nu o să le pot scoate și așa mai departe.

Le-am desfăcut și mă uitam la ele. Acum ce mă fac? Prima oară când am purtat mi-au fost puse de către oftalmolog. Am luat cărticica cu instrucțiunile și am trecut la treabă. Trebuia să le scot. Am reușit într-un final, dar asta numai pentru că respectasem regulile.

Experiența mea cu lentilele Air Optix Aqua

Lens

Sunt niște lentile moi, cu durată de folosire 30 zile. Folosite și întreținute corect le poți prelungi durata de folosință cu o saptămână. Se mulează perfect, nu le simți deloc și au avantajul de a te ajuta cu dioptriile. Îți vor rămâne la fel sau chiar vor regresa. Sunt foarte mulțumită de ele și le voi purta în continuare pentru că avantajele depășesc înzecit dezavantajele.

Cum procedezi cu lentilele de contact?

Trebuie întâi de toate să te speli bine pe mâini. Te ștergi cu un prosop fin, care să nu lase firicele de material, pentru a evita ca acestea să se lipească de lentilă.

Apoi iei lentila pe buricul degetului arătător de la mâna dreaptă și o plasezi pe pernița mâinii stângi, în palmă. De aici îndepărtezi excesul de soluție care ar mai putea rămâne, apoi tot cu degetul arătător al mâinii drepte iei lentila astfel încât ea să fie ca o cupolă poziționată exact pe buricul degetului. Asta te va ajuta să poziționezi perfect lentila pe pupilă.

După ce ai poziționat lentila pe pupilă, ține ochiul deschis cât poți și mișcă ochiul stânga-dreapta, sus-jos. Astfel se va poziționa lentila și ai încheiat procesul.

Cu multă practică vei reuși să faci treaba asta într-un minut. La început îmi lua cam 7-8 minute. Acum le pun imediat.

Cum îți aplici machiajul?

Foarte simplu, urmezi pașii de mai sus, iar după ce ai lentilele de contact puse te poți machia liniștită având grijă să nu atingi pupila și implicit lentila de contact. La demachiere foarte important este să te speli pe mâini, să îndepărtezi lentila și apoi să urmezi procesul de demachiere.

Înainte de a-ți comanda lentile

Fii sigur/ă că ai consultat un oftalmolog pentru a afla exact dioptriile, diametrul și curbura ochilor. Dacă oftalmologul îți dă undă verde, încearcă lentilele de la Videt.ro și nu o să îți pară rău.

Cât mă costă?

Eu mai demult credeam că este foarte scump. Dar nu e chiar așa. Pachetul conține 3 lentile de contact și costă 84 lei. Cu două pachete ai 6 lentile pentru aproximativ 4 luni, plus soluție ajungi undeva la 55 lei pe lună, ceea ce mi se pare foarte ok. Lentilele de pe site sunt mai ieftine decât în magazine și beneficiezi și de o grămadă de oferte.

GHID LENTILE DE CONTACT 

Așa că, dacă te-ai gândit să treci la lentile de contact vreodată, sfatul meu este să nu mai stai pe gânduri. Este mult mai ok să porți lentilele decât ochelarii care te incomodează într-o grămadă de situații, se aburesc iarna, se murdăresc, te jenează și îți încurcă unele ținute sau chiar machiajul.

Link-uri utile

Facebook Videt.ro 

Site Videt.ro

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.