Extensii de par – Review


Ma binedispune piesa asta! Maxim!

Let`s get started…

Mereu am admirat femeile cu parul scurt carora le statea atat de bine incat imi venea sa iau foarfeca si sa ma tund la fel. Totusi… Trebuie sa va marturisesc ca este foarte important sa afli cum iti sta tie bine. Ma refer aici implicit la lungimea parului dar si la alte detalii pe care pe noi femeile ne intereseaza. Eh, asta e, trebuie sa recunoastem. Suntem preocupate de tot felul de detalii vizuale. Mai ceva ca barbatii.

Din cate am incercat, atat culoare cat si lungimea parului, am decis ca parul blond si lung ma prinde. Ramai cu mine sa iti povestesc putin despre cum fac ca sa para mai des si mai lung. Cel mai simplu truc: extensiile.

Sincer nu am vrut sa dau o avere pe ele pentru ca parul meu e deja lung si destul de des. Am zis sa incerc extensiile de la Divisima. Am comandat un set de extensii blond cenusiu ondulat la 260RON. Le-am primit cam in 5 zile, ceva de genul. Pentru un par subtire si rar sunt cam prea multe bucati de extensii. Cred ca recomandat ar fi sa alegi o tresa. Si mie mi-e putin greu sa le pun astfel incat sa nu se vada la spate sau mai sus. Secretul este sa incepi cat mai de jos ca sa reusesti sa le pui pe toate pana putin trecut de zona urechilor…Mai sus de atat se vad. Cel putin la mine.

Cand le-am vazut prima oara sincer am fost putin dezamagita de culoare. Nu era la ce ma asteptam si chiar ma gandeam sa trimit coletul inapoi sa aleg alta culoare. Cand le-am pus in par am observat ca se camufleaza bine prin parul meu si am renuntat la idee. Arata chiar ok per total, astept sa imi spui o parere.

Au atat avantaje cat si dezavantaje.

Dezavantajele: parul nu e cea mai buna calitate insa raportat la pret e ok, sunt curioasa cum ar fi cele mai scumpe de pe site sau o tresa. Se incalcesc destul de usor, trebuie sa ai un ulei de la indemana.

Avantajele: iti ofera o schimbare de look fara prea mult efort. Se onduleaza frumos, se prind destul de usor.

Fara extensii:

smokey eyes smokey eyes

 

Dupa aplicarea extensiilor:

extensii divisima alina boda extensii divisima alina boda

 

Ai extensii? Care ti s-au parut mai ok? Astept mesajele voastre cu drag.

See ya, girls!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.