La vita e bella


Mi-as dori inainte sa apuci sa ma citesti sa pornesti urmatoarea melodie si sa te lasi purtata de poveste.

De curand m-am reintalnit cu o prietena mai veche, din facultate. Ma bucur cand cunosc oameni faini, si mereu raman oameni speciali pentru mine, chiar nu ma vad la ordinea zilei cu ei. Cristina seamana cu mine la felul cum vede viata si cum face totul cu drag. Ce sa mai suntem doua firi sensibile, indragostite…

Am reusit sa mai schimb doua trei idei cu ea, am vorbit despre blogurile noastre, despre planurile noastre. II urez mult succes in State si astept sa facem ceva frumos pentru blogul meu si al ei, pe cand se intoarce.

Doua ore le-am petrecut povestind, razand si simtindu-ne bine! Pe scurt traind frumos. Ma duce cu gandul la viata italienilor din filme, la muzica italiana si nu in ultimul rand la celebra expresie: “Dolce far niente!”. Timpul petrecut a fost relaxant, am uitat de unele griji sau de incoveniente si ne-am simtit bine.

Ascult si eu cu tine, acum Dean Martin, That`s Amore si se potriveste perfect fotografiilor si sentimentului de atunci. Asta sunt… Mereu indragostita de viata, in sensul ca incerc sa evit partea negativa, oamenii negativi si prefer sa fie totul calm si frumos. Sensibilitatea e o calitate pana la urma pentru mine, aleg sa fiu fericita.

alina boda, cristina somlea

alina boda, cristina somlea DSC_0093_edit

alina boda, cristina somlea alina boda, cristina somlea

 

Machiaj: Alina Boda Cosmetician si Make-up Artist

Fotograf: Patricia Ursu a.k.a Paty

Locatie: Q-caffe, Cluj

 

De cate ori nu am auzit ca nu poti face ce vrei, cum vrei ca trebuie sa faci intr-un fel sau ca nu asa e normal ci intr-un alt fel. Hai sa ne vedem de fericire si sa facem totul frumos si cum ne dorim. Hai sa ne traim viata frumos!

Tu cum iti traiesti viata frumos?

Kindness,

Alina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.