FESTIVAL VIBE – Makeup and hair tutorial


Mai sunt 2 zile. DAAA!!! 2 zile pana la Electric Castle Festival. Cum sa nu te bucuri cand stii ca TU faci parte din revolutia Electric Castle, un festival care anul acesta va intrece orice limite? WE ARE THE PEOPLE! Ne vedem acolo!

*Inspir, Expir* *se instaleaza calmul*

Anul trecut a fost primul an in care am participat la Electric Castle. In acel loc, Castelul Banfy, am inchegat prieteniile deja existente. Nu are cum sa mergi cu un grup de prieteni si sa nu ramaneti cu amintiri epice pe care sa le povestiti cu sufletul la gura, cu lacrimi in ochi cand va aduceti aminte. M-am conectat cu iubitul meu la un nivel la care nu ma asteptam vreodata sa ma conectez cu un om. Sentimente, feeling-uri, totul s-a transformat intr-o lungime de unda perfecta. Anul acesta intentionez sa documentez experienta mea la EC. Consider ca trebuie sa transmit sentimentul si voua, celor care ma cititi. Nu se poate vorbi despre EC decat prin emotie si mi-ar placea sa existe un mod prin care sa va fac sa simtiti totul la aceeasi intensitate ca si mine. Stay tooned, va urma o serie de relatari de la EC 2015.

Inspirata de emotia festivalului am realizat un look de festival, simplu si usor. Poate iti va fi de folos si sper sa ne intalnim acolo!

electric castle look

electric castle look

electric castle look

festival2

 

Aici poti vedea clipul. Still a rookie, don`t judge, astept comentarii si sugestii!!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.