Electric Castle Festival – Day 2


Stii cum se spune, nu? In serile cand te distrezi cel mai tare nu apuci sa faci poze. De aceea am luat poze de la voi, oamenii castelului. Ne ajutam intre noi ca doar… WE ARE THE PEOPLE! 

A doua zi la EC vremea a tinut cu noi, desi noroiul a ramas la loc de cinste. Incep sa ma obisnuiesc deja. E amuzant daca stai pe acolo ore intregi prin noroi, incepe sa iti placa :)) Dupa ploaie, vine soare. Daca e soare, avem si un curcubeu surprins exact de preferatii mei: The Glitch Mob.

https://www.instagram.com/p/4ZykF8qLK6/

Cu toate astea unii oameni pur si simplu nu simt sentimentul festivalului. Nu poti sa te tot plangi de vreme si de noroi pentru ca uiti pana la urma sa te bucuri de moment… Simtiti momentul!!!

ora 18:22

Pornim de acasa, dupa ce am mancat bine-bine ca la mama acasa. Ne-am decis sa fim mai destepti decat altii(haha) si am mers pe un drum laturalnic, pe drumul ce leaga Bontida de Gadalin. Drumul foarte bun vreo 5 km. Cum legile lui Murphy functioneaza mereu… imediat dupa ce am laudat drumul bun, prin camp, am dat de adevaratul drum. Plin de gropi, am ride-uit pret de 20-25 min cu 20km la ora, maxim! Cand am parcat auzeam de la distanta Subcarpati – Sa ploua!!! Bine, normal ca ne gandeam ca mai bine nu, dar si daca ar fi plouat cu galeata si ii auzeam cu piesa asta, eram acolo!

ora 19:40

Eram deja la Boiler Stage la Subcarpati, prietenii nostri. Ha, ha! Nu sunt efectiv prietenii nostrii dar asa ii simtim. In grupul nostru i-am ascultat muuult in ultimul an. Ne-am luat cate o bere si am purces din nou la drum, prin noroi. Nu poti spune ca esti parte din festival daca nu iei pulsul fiecarei miscari de acolo. Trebuie sa cercetezi fiecare coltisor cu privirea, macar o data.

Interesanta muzica de la scena Vinyl, Rum, Electric and Wine. Erau cateva persoane fix in noroiul cel mai mare din fata scenei, se simteau excelent!

ora 21:00

Chill…langa lac. Muzica de la The Roots se aude din fundal iar noi admiram curcubeul si vremea buna. Povesti intre prieteni, voie buna, moralul ridicat. Cateva glumite pe seama noroiului, ca doar ne destindem facand haz de necaz.

ora 23:00

Intra in scena Boiler, NETSKY! Eram acolo, in mijlocul multimii in fata scenei. Am dansat de am facut febra musculara, nu alta! Epic omul. Foare tare si MC-ul, ne-a tinut in priza. Am mai luat o gura de aer langa lac si ca prin minune am reusit sa ne strecuram la timp inapoi…

https://www.instagram.com/p/4bGnVay2Tx/

ora 00:30

…ca sa prindem THE GLITCH MOB! Oriunde te uitai lumea era in extaz… Toti se simteau extrem de bine, simteau muzica. Adevarul e ca daca esti in multime si in fata scenei, altfel simti muzica.

https://www.instagram.com/p/4adepoqLPL/

Extraordinar cum au fost… M-am simtit energizata, au fost de nedescris. Iti recomand albumul lor Love-Death-Immortality! Ma durea spatele dar nu conta, am rezistat in noroi langa scena cu un reflector imens direct pe fata care ma incalzea si ma ducea departe, pe ritmuri The Glitch Mob.

ora 02:15 

Putina destindere, miscare, inca o tura prin castel si ne-am pornit spre casa. Urma sa dureze ceva pana la masina. Pe drum am gasit cateva balti ca sa ne spalam cizmele, am povestit si ne-am simtit bine. Despre asta e Electric Castle. Uniune.

AFTERMOVIE DAY 2

11659266_856436991076546_1246564479463144640_n

Peace out! Ne pregatim incet-incet, ne vedem la casteeeeeeeeeeeeeeeeeel.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.