Electric Castle Festival – Day 4 (RECORD)


Mai repede decat am fi vrut a venit si ultima zi a festivalului… Dupa zeci de ore de redescoperit locurile castelului au sosit si ultimele momente petrecute in acest spirit. Aceasta ultima editie a avut un numar record de persoane prezente. Anume: aprox. 100.000 de suflete au adus cate o emotie la EC – 2015.

ora 20:00

Obositi! Da, dar nu ne pasa. Ne-am odihnit putin mai mult si la ora 8 eram deja la castel. Oare ai incercat experienta cu maze-ul din dreapta cum intri la festival? E acel maze alb, intortocheat, plin de fum… in care merg cateva lumini si ai mari sanse sa te tamponezi cu careva. Mie una mi-a placut, m-am simtit ca un copil mic cand descopera ceva nou. Cu toate ca si anul trecut am incercat experienta…

Am pierdut The Cat Empire insa am prins The Subways – nu auzisem de ei pana atunci insa au facut un show destul de bun. Solistul a facut crowd surfing, a intretinut atmosfera, am ras, am sarit. Felicitarile mele.

the subways

Am continuat tot la Boiler Stage, ca sa ii vedem pe The Prodigy unde lumea s-a inghesuit mai rau ca la paine :))…

Show-ul a fost bun, insa nu pot sa zic cel mai bun din perspectiva mea. Mi-ar fi placut sa fiu in fata sa iau pulsul de acolo insa erau atat de multi oameni incat ar fi fost nebunie curata sa te impingi in fata. Fanii adevarati insa,  meritau sa fie acolo in fata.

the prodigy the prodigy

Sigma pe de alta parte… Well… Sigma pentru mine a fost epic. Imediat dupa The Prodigy lumea a iesit si se facea tot mai mult si mai mult loc in fata scenei. Ne-am strecurat si am ajuns in fata – mijloc. Locul perfect la Main Stage. Am trait fiecare piesa la intensitate maxima. Singurul minus din partea mea ar fi: prea mult trap. Pe de alta parte, ma prindea cateodata si trapul. Nu ai cum sa nu fii retinut ca noul lor album se numeste Life. Nu aveai cum sa nu te fi simtit super bine cu ei, daca stateai in fata ca sa auzi muzica la maxim.

sigma

ora 02:30

De la Boiler Stage am plecat dupa Sigma. Pentru noi fusese destul statul intr-un singur loc. A fost o seara cum n-a mai fost alta pentru mine. M-am simtit atat de libera si atat de bine m-am adaptat in fiecare loc, ca niciodata. Am intrat in vibe-ul american tineresc de la Booha Mansion unde am fost pentru prima oara si unde am urlat la maxim: A shot in the heart! And you`re to blame, you give love a bad name!

11012850_810133372434740_5121949474383626081_n

Photo by: Electric Castle Fb (doar ca atc cand am fost noi era spre dimineata)

 Ne-am mulat apoi pe sound-urile minimaliste de la Red Bull Stage de pe la ora 4… Trippin` like no other.

redbull

Apoi am ajuns la MAD LIQUID care e insane omul! Am dansat pana la epuizare, de fiecare data cand punea o alta piesa, ma transpuneam cu el. Congrats, you did it! Mi-a placut maxim acolo cu el la The Roots. A fost o noapte nebuna, de care cred ca am profitat la maxim tocmai pentru ca a fost ultima… si ce bine ca am facut-o!

11148424_898890096848644_3939514933724266967_n

Photo from: MadLiquid(fb)

ora 6:00

Ziua a 4-a s-a terminat pentru noi cu plecarea de la EC pe la ora 6:00. Cantam I`m not givin in… Soarele era deja pe cer, mai rotund si mai luminos ca in orice alta dimineata as putea spune. O plimbare cu masina in timp ce soarele lumina Clujul a fost cireasa de pe tort pentru noi. Ajunsi la 7 dimineata, am continuat acasa cu un mic after party. Ne simteam ca in concediu undeva departe… dar la noi acasa!

11380124_702645543174066_1011839118_n

Photo by: @dorajanko

suntem tineri, nu ne opreste nimic! nici ploaia, nici noroiul!

…TO BE CONTINUED!

2 Comments Add yours

  1. Anonymous says:

    Cand ai scris “am urlat la maxim: A shot in the heart! And your to blame, you give love a bad name!” Ccred ca vroiai sa scrii “YOU’RE to blame” (you’re=you are=tu esti, iar your=a/al tau) . Destul de nasol faci greseli de astea pe blog, ce sa faci cu engleza asta… Pacat, chiar imi placea articolul pana am dat de “your” acolo…

    1. alinaboda says:

      mersi de atentionare 😀 !!! stiu care e diferenta, am luat atestatul Lingua cu nota maxima. Insa crede-ma ca dupa atatea zile in care am dormit pe fuga, greselile nu intarzie sa apara 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.