omuletul din rumegus


hai sa vorbim cat mai simplu. nu te retin mult. cand ai petrecut ultima oara timp cu tine, sau timp cu prietenii tai si te-ai rasfatat doar pe tine?

depinde fiecare ce intelege prin rasfat. rasfatul acela care pe tine te face fericit si iti da starea aia de calm si de bine. o plimbare, un prieten, o ciocolata, un omulet din rumegus caruia ii creste “parul”. un meniu de pacat la mc donalds dupa ceva vreme.

 

daca raspunsul tau e: destul de recent, ma bucur si te felicit… e momentul sa dai mai departe din fericirea ta. familiei, prietenilor, iubitului, sotului, sorei si asa mai departe. pastreaza totul simplu. adu-ti aminte ca lucrurile marunte si care nu costa bani sau prea putini sunt de cele mai multe ori cele care aduc bucuria, fericirea. un biletel, un gest, o imbratisare, o incurajare sincera.

aceste lucruri le scriu dupa o intamplare intr-o anumita florarie din Cluj unde am vazut cumparandu-se un buchet de flori cu aproape un salariu decent. un buchet frumos, care te face sa te gandesti… chiar e nevoie de un asemenea gest ca sa demonstrezi iubirea cuiva sau se poate substitui? copilul din mine ramane la concluzia ca grija, gesturile, atentia, iubirea, felul in care privesti un om… toate acestea iau locul buchetului de flori. deci da, se pot substitui enormele sume pentru a-ti arata dragostea si aprecierea… atata timp cat e din suflet, sincer si intens.

daca raspunsul tau e: de ceva vreme… permite-mi sa iti spun ca e week-end(nu ca nu stiai deja) asa ca go crazy, go wild – fa ceva pentru tine apoi din fericirea ta da mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.