Cosmetica in Cluj? |tratament cu oxigen hiperbaric


A venit momentul sa iti povestesc putin despre ceea ce imi place sa fac. Sunt cosmeticiana si make-up artist. Poate pana acum ai vazut ca imi place sa machiez atat alte persoane cat si pe mine. Cand realizezi un machiaj e usor sa imparti munca ta cu altii. Sa o faci vazuta, cunoscuta. Dar ce ne facem cand avem de epilat, de facut un tratament cosmetic cu extractie si alte proceduri care nu pot fi pozate si impartasite?

Ei bine, in cazul acesta va trebuie sa veniti si sa simtiti pe propria piele. Pe moment nu e tocmai placut… Epilatul dar si tratamentul cosmetic cu extractie sunt niste proceduri putin dureroase dar rezultatul te va face sa vrei sa induri putin ca sa ai o piele frumoasa, catifelata si un ten fara cosuri si puncte negre. Cum stii ca va iesi cum trebuie? Simplu. Eu fac asta din placere, iar atunci cand faci un lucru din placere, vrei sa iasa perfect. Nu e nimic mai satisfacator cand vad o clienta care e fericita ca am epilat-o cum trebuia sau machiajul ii vine frumos si ea se simte increzatoare.

Te invit la mine pentru tot ce tine de cosmetica clasica dar si moderna. La fel cum am invitat-o pe Carmen Grebenisan [blogger / http://www.carmengrebenisan.ro ] pentru a-i prezenta terapia cu oxigen hyperbaric. Avem impreuna si un mic concurs pentru tine. Citeste mai multe pe blogul ei, tratament cu oxigen hyperbaric. Urmeaza pasii de acolo si vei avea ocazia sa castigi si tu un tratament identic!

tratament cu oxigen hiperbaric alina boda

Photo credit: Carmen Grebenisan

Te astept cu tot dragul pe la salon. Acesta se afla pe strada Dorobantilor 17-19, in curtea interioara chiar in capat. Hai sa facem lucrurile bine, de calitate si din suflet! 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.