TOLD or UNTOLD?


Ascult Patrice

si imi reamintesc ziua de ieri…cea de-a treia a festivalului Untold.

A fost asa o decizie de moment. Prietenii nostrii aveau biletele luate de muuulta vreme si ne-am decis sa vedem cum e Clujul aglomerat. Am ajuns pe la 6 pe stadionul Cluj Arena…am pozat putin calmul dinaintea nebuniei ce urma sa fie la Armin van Buuren.

untold festival untold festival untold festival untold festival untold festival untold festival untold festival

DA, un pic cam dusi. Nebuni.

Cum spuneam… Cum era aici era atat de lejer… Te puteai plimba, iti puteai gasi prietenii, puteai suna… Lejer. Imediat dupa ce am facut 3-4-5 poze am coborat la Patrice. Epic omul. O voce ragusita care foarte usor si-o poate schimba de la un ton la altul. Poate canta foarte sus sau jos… A facut o scurta demonstratie apoi a trecut prin multime pana la bar unde am sarit bineinteles sa il vad. Super omul. Pe mine genul asta de reprezentatii live, cu oameni care nu si-au luat nasul pe sus si care ating inimile oamenilor. Big up, Patrice!

Apoi la John Newman am dansat, lumea a inceput sa vina pe Arena in numar mai mare… Imi plac melodiile lui, insa show-ul cam nu prea pe gustul meu din cauza ca era muult prea regizat. M-am simtit bine, m-a ridicat al meu iubit pe umeri ca sa vad ce se intampla prin multime si… incredibila atmosfera.  A loooot of people cu telefoane, selfie stick-uri, go-pro-uri, camere. Cam asa am ajuns generatia asta hi-tech. Filmam-pozam-share-uim.

Imi pare rau ca i-am pierdut pe Moonlight Breakfast… Daca ai fost, te rog da-mi un feedback, un link cu o poza, video ceva. Mersi. As fi vrut sa ii vad, aud… No more baby…

Ce a urmat apoi a fost o intreaga nebunie! 80.000 oameni aproximativ aclamand-ul pe Armin. That guy cried. Cred si eu la asa gramada de lume. Am vazut totul dintr-un loc perfect. Capatul celalalt al stadionului din departare, chiar de unde am facut primele poze. Sa-ti imaginezi tot stadionul plin si la fel si peluzele. Crazy. Trance-ul nu e genul meu preferat insa apreciez muzica buna mai ales ca inainte de Armin am zis ca ma dau cu capul de pereti :)) Fiecare cu ale lui. Drum`n`bass, reggae, nu-disco, funky …

armin van buuren

Photo on instagram by: @carinalupsa

A meritat sa iau putin pulsul Untold-ului. Puncte slabe: imbulzeala si cateodata senzatia ca esti la Mamaia… dar daca ar mai fi si la anul, as mai merge!

A ramas doar TOLD pana la urma… si am zis ca daca e SPUS sa fie SPUS!

told 11846237_917407034964588_912757820_n

 

Tu cum te-ai distrat la UNTOLD?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.