Evadarea din urban


Dupa o saptamana incarcata vrei doar liniste, natura si prietenii alaturi. Clujul e frumos si ai ce face, chiar nu te poti plictisi. Daar… mai ai nevoie si de liniste si putina relaxare. Iti recomand putina detasare in natura, un ride cu masina ta pe drumurile judetene, mai putin circulate. Bineinteles, fiecare are metoda personala, insa e bine sa pastram un gram de deschidere fata de ceea ce pentru noi inseamna ceva ce in mod normal nu am face-o.

Obisnuiti in urban, odata ajunsi in natura aveam impresia ca era atat de liniste incat puteai sa iti auzi in sfarsit gandurile. E linistea aia pe care toti ne-o dorim.

alina8alina9alina
alina11alina6alina7

Fiind tineri si zvapaiati… o viata avem doaralina5

ne-am avanturat cu doua masini decapotabile de buget redus (care oricum atrageau privirile oamenilor) in evadarea noastra.

alina10

Descrierea perfecta pentru o decapotabila… nu exista. Haha, sigur te asteptai sa filozofez ceva, ah? Eu pot sa zic doar atat: e genul de masina care te face sa zambesti instant. Sentimentul de libertate vine in completarea zambetului tamp pe care nu il poti sterge prea usor de pe fata.

alina3

M-am urcat la volan, am pus centura, am pornit motorul si dupa cativa kilometrii deja adrenalina facea prezenta. Te indragostesti foarte usor de o masina de genul, iar daca condusul pentru tine reprezinta o relaxare si nu doar o actiune ce trebuie sa o faci din comoditate, vei intelege perfect ce vreau sa spun.

alina10

Viata nu ne-a fost data sa fim roboti si sa stam sa lucram si sa dormim. Avem nevoie de momente de relaxare, de clipe, de oameni, de stari. Avem nevoie sa traim.

traind frumos,

Alina

2 Comments Add yours

 1. Amused says:

  “ne-am avanturat cu doua masini decapotabile de buget redus (care oricum atrageau privirile oamenilor)” – wtf? Cati ani ai? 4?

  1. alinaboda says:

   Ideea era ca nu sunt masini luxoase, sunt masini pe care le poti accesa destul de usor. Mentalitatea omului este ca aceste decapotabile sunt masini scumpe si de figuri. Vreau sa schimb putin perceptia asta. Te poti distra si te poti bucura de o aventura cu o masina accesibila. Sa nu se cumpere masini care sa fie vazute ca o “cutie” care te duce din A in B. Multumesc pentru feedback.
   O zi frumoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.