Sales everywhere


E perioada aia de tranzitie… De la zecile de grade, soarele arzator, aerul fierbinte la ploile racoroase, temperaturile ideale si spre final frunzele ce dau decorul toamnei. Dar nu vorbesc aici despre vreme ci despre reducerile care impanzesc magazinele. Sigur ai fost la vanatoare si sigur ai gasit ceva dragut.

Ca idee, la Bershka poti gasi o pereche ideala de pantofi stiletto – rosu. Ce poate fi mai tare de atat? Pretul e super accesibil si cred ca ar trebui sa avem o pereche de genul, in colectia noastra. M-am indragostit de ei pe loc.

pantofi

Tot la Bershka am gasit o percehe de blugi albastru inchis super mulati, cu talie inalta, la doar 40 lei. Da o fuga poate mai sunt, merita!

La Terranova am gasit un tricou alb, la doar 5 lei! Nu o sa il port cu ar trebui, pentru ca mi se pare destul de trashy. O sa ii cos lanturile respective chiar la baza celor doua bucati de material cu care se leaga si va veni cumva, pe corp, cum e asezat pe masa.

terranova

Si nu in ultimul rand, la Zara, am dat peste un parfum superb. L-am incercat pe mana, apoi am ratacit vreo doua ore prin Iulius. N-am rezistat si am mers sa il cumpar. Pretul e foarte mic pentru cum persista si miroasa. Am impresia ca aduce cu Lady Million de la Paco Rabbane.

parfum

Tu ce ai gasit dragut? 

alina

 

traind frumos, 

Alina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.