vesta neagra viziteaza strada Eroilor


Si incepem. Ca de fiecare data, aici in fata interfetei, totul este alb. Si incet-incet se contureaza o istorioara. Un fel de recapitulare. Pentru ca asta se intampla. Retraiesc momente frumoase si asta imi da o stare de liniste si de fericire.

Zilele trecute am cunoscut un om la fel de pasionat de ceea ce face, cum sunt si eu. El de fotografie, eu de a transmite idei si inspiratie prin fotografii(poate si videouri in curand). Aveam incredere ca va fi ceva frumos. Pentru ca atunci cand nu o faci pentru bani si nu esti obligat sa faci lucrul acela, pasiunea isi spune cuvantul. Am amanat oarecum momentul(de a colabora) pentru ca trebuia sa imi cantaresc putin gandurile si ce vreau eu sa exprim.

Piata Unirii. Acolo s-a conturat planul.

Dupa putina vorba si un moment de respiro pentru Ovidiu, am luat-o la pas pe Eroilor unde, la un moment dat, ne-am instalat pe o banca(dupa cum zicea chiar el). Intamplare sau nu, langa noi, pe o alta banca statea un baiat timid care canta la chitara lui electrica. Mi-a placut atat de mult cum a cantat… Acele momente, pentru mine, sunt mai mult decat puteam noi surprinde. Stateam in mijlocul strazii pietonale, muzica baiatului se auzea atat de vie si m-a captat atat de intens incat aveam piele de gaina… Oamenii, rataciti printre gandurile si drumurile lor se uitau mirati la ceea ce se intampla fix in drumul lor. Observam ca unora le-am pus un zambet pe buze cu toata nebunia noastra.

alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor

Pentru ca nu imi place sa port trening, pantalonii de la Pull&Bear(colectia de acum-2015) pentru mine sunt cumva alternativul mai altfel, un maieu simplu negru. Deasupra am ales vesta mea preferata, realizata de Teodora Visnescu – designer clujean. E o viziune interesanta, taieturi indraznete si, dupa mine, da un aer mai edgy tinutei mele casual-sport. O piesa foarte vesatila. Vesta se realizeaza pe comanda(contact aici).

Totul a fost completat de adidasi sport-Deichmann(colectia 2015) si o geanta Meli-Melo.

alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor

I-am multumit frumos ca a acceptat sa ne ajute, imprumutandu-ne chitara, apoi am mers mai departe cu niste amintiri frumoase.

alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor alina boda pe strada eroilor

Cam asa a fost vibe-ul din ziua aceea. Un mod funny, interactiv cu persoanele din jur, care m-a tinut cu zambetul pe buze.

Fotograf: OVIDIU SEBEZAN

*apasa pe nume pentru a vedea mai multe poze interesante realizate de el

 

Sunt curioasa, tu cum ai purta aceasta vesta? E jucausa si versatila cum spuneam(e a treia tinuta la care o asortez)… As vrea sa aud si parerea ta!!!

traind frumos,

Alina.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.