produse pe care nu le voi mai cumpara


M-am intors ieri de acasa, am fost la Deva sa-mi vizitez parintii, bunicii si prietenii vechi. Cand m-am intors a trebuit sa imi fac ordine in lucruri. Mi-am pus toate produsele de make-up in cutiile pentru prajituri de la Lidl.

cutii pentru depozitare lidl

Cand le-am scos pe toate din portfardurile vechi in care le tineam… am sortat rujurile, fardurile si fondurile de ten si mi-am dat seama ca o parte din ele nu le mai foloseam pentru ca am achizitionat produse profesionale in locul lor.

produse1

Cam acestea am decis ca nu isi mai au sensul in cutiile mele pentru machiaj. Trebuie sa iti spun si de ce. Incepand de sus, fondurile de ten de la JUST sunt destul de scumpe si ma asteptam sa aiba o acoperire buna si un finish mat. Nu s-a dovedit a fi asa. Al treilea, fondul de ten de la Oriflame nu este de calitate nici macar ca si fond de ten pentru mine, de fiecare zi. La fel si cel de la Miss Sporty, da senzatia de fata incarcata. Cel de la Rimmel, cu capac albastru e foarte uleios. Poate unui ten uscat i-ar prinde bine. Insa, cum eu am tenul gras nu e recomandat.

Cele doua pensule sunt de la ELF. Au cateva produse ok, le recumpar(fondul de ten cu acid salicilic si kitul de sprancene) insa aceste pensule lasa urme si cel mai rau, le cad firele.

Cat despre rimel-uri… Cel de la Maybelline a fost salvat. Cat a fost proaspat nu mi-a placut pentru ca incarca genele. Asa, mai uscat, e destul de ok pentru un look natural. produse4

Nu e tipul de perie preferata, insa e ok ca raport pret-calitate.

Urmatorul LUXE de la Avon incarca groaznic genele. Pentru mine nu a functionat.

produse3

La rimelul de la ELF nu mi-a placut textura rimelului, peria…nimic.

rimel elf

Ultimele doua produse sunt un lip stain de la ELF care usuca buzele si nu se aplica ok pe buze. Merge salvat daca il al in combinatie cu un ruj mat… Insa nu il voi mai cumpara a doua oara. Pudra translucida de la ELF e foooarte alba iar daca iti faci o poza cu blit arati ca moartea. Honestly, nu e de ras ­čśÇ

 

Maine gatim ceva impreuna?

traind frumos,

Alina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.