who LOVES the sun – black valentine


BLACK VALENTINE

Soarele se va face simtit in urmatoarele zile… Who loves the sun? 

I know, I do!

Pe cand toata lumea o ia razna cu ziua asta a indragostitilor, eu ma bucur ca sunt in orasul meu natal, Deva. Sincera sa fiu, sunt mai entuziasmata de faptul ca vine un val de caldura zilele astea si de faptul ca urmeaza sa am cateva sedinte foto, cateva intalniri cu prietenele mele si mai ales de faptul ca sunt rasfatata maxim, acasa. E 23:36 si mama imi pregateste tiramisu. Yep, that kind of spoil.

all black

Am pozat un nou look. Daaa, stiiiiu ce zici. Iaaaar negru? Apai nu. Din nou. Fiecare avem o obsesie la un moment dat asupra unui element vestimentar sau a unui stil. Trebuia sa va arat inca un mod in care port blana mea falsa de la Pimkie.

Am purtat de am innebunit hainele astea, va jur. De bocancii de la Bershka, nu mai zic. Pantalonii de piele i-ai mai vazut intr-un articol anterior. Rochia asta cu franjuri e super tare si am preferat sa nu o port ca atare ci sa adaug pantalonii. E marimea L, am dat peste ea acum o luna sau ceva de genul, la reduceri, cred ca tot in Bershka. M-a costat 45lei. DA! Nu stiu cum de s-au nimerit atatea piese din acelasi magazin, e pura coincidenta.

all black

Fotografiile le-am realizat in parcul Dendrologic din Simeria. M-am trezit in jurul orei 13:00… ne-am mobilizat(eu si Adri) si am pornit spre parc. Foarte, dar foarte frumoase peisaje! Ajungand insa la 17:00, lumina a lasat de dorit. Abia astept sa refacem experienta in primavara, atunci cand adevarata frumusete a parcului iese la iveala. Atunci cand soarele isi va face simtita prezenta zi de zi pana in momentul in care vom spune: gata!!! e prea cald…

portret alina boda

Pana atunci, ne bucuram de putinele raze de soare care ne mangaie crud, aproape insesizabil…

all black all black all black

Sa nu crezi ca nu sunt indragostita sau ca nu sunt, la randul meu, ca orice femeie, o romantica incurabila. Insa o zi ca Valentine`s Day e o zi buna de marketing, nu de declarat dragostea pe facebook. Tot ceea ce pot spune e ca:

Sunt indragostita de viata, de soare si de tot ceea ce ma face sa simt ca traiesc.

all black

all black

bershka

bershka

alina bodabershka

bershka

bershka all black

ombre hair

all black

Photo credits: A.A.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One Comment Add yours

  1. A says:

    ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s