Meteodependenta


Mai, ce-i cu vremea asta la sfarsit de martie? Stii cum e sa ai energie, idei de pus in practica, oameni de vazut si sa nu ai tu comfortul ala al unui macar 20 grade? Eh, normal ca stii.

Deci ce facem cand suntem super energici si avem idei, creativitate si imaginatie dar nu ne prea ajuta vremea?

Soul Food

Eu una, am anulat o parte din activitatile de saptamana asta si am adoptat o alta strategie. Dupa ce am terminat cu treaba pe ziua de astazi, m-am apucat de gatit. Aseara am facut niste paste quattro formagio care au fost delicioase langa un pahar, doua-trei de vin alb demi-dulce. Faza e ca am pus eu 2 bucati uscate de chilli si au iesit super picante, dar au trecut ca painea calda.

paste quatro formagio

Astazi in schimb, am gatit orez brun cu fasole rosie si doar o jumatate de bucata de chilli. Perfect de data asta! Am adaugat un ou ca sa lege compozitia si l-am calit cu ceapa si condimente.

orez cu fasole si parmezan

Ploaia de parmezan a fost binevenita, un plus de savoare. Poti incerca, nu-i capat de lume daca cineva zice ca nu se potrivesc. E bun, deci merge!

Writing Stories

Ma apucasem sa scriu, am facut o pauza din cauza ca am aici “copilasul” langa mine. E ora la care suntem foarte needy si vrem afectiune. N-am avut nici o sansa sa scriu la laptop pentru ca era urcat pe el… Asa ca, a urmat o jumatate de ora in care a vrut sa fie mangaiat si am ascultat:

Good music and Affection

rasa europeanapisica europeanapisica europeana

YOGA

Ma pregatesc incet-incet sa merg la prima ora de yoga. Suna destul de boring pentru unii, dar sunt convinsa ca o sa imi placa foarte mult. Dupa ce am ascultat si mixul de mai sus, sunt asa mai chill si abia astept sa fac miscare si sa ma relaxez in acelasi timp. Pilates, spre exemplu, imi place pentru ca ma relaxeaza dar in acelasi timp simt ca stau sa-mi cada mainile, picioarele si mai ales pentru ca aflu ca am muschi pe care nu i-am folosit in viata mea.

Movies and culture

Daca aseara am gatit cu prietenii nostrii si am baut vin, astazi planuiesc sa ma uit la un film/documentar din lista de filme si documentare gasita pe dazzeddigital.com care se numea: How to get an art education without going to art school. Internet is a beautiful tool, and we might use it as well as we can. Deci cum sa ai o educatie in arta fara sa trebuiasca sa mergi la o scoala de profil. Gasesti mai multe detalii in articol, apasa pe numele acestuia, mai sus.

Plans for tomorrow

Mie mi-a atras atentia: BILL CUNNINGHAM NEW YORK, CUTIE AND THE BOXER, IRIS, ART AND COPY, EXHIBITION. O sa ma uit la toate. Nici nu stiu cu ce sa incep. Acum vorbeam cu Maia sa ne uitam maine seara impreuna la unul, poate reusesc sa vad unul la zi pana isi face vremea asta de cap.

Poate merg si cateva pahare de vin, stii cum zic?

traind frumos,

Alina

 

 

 

 

2 Comments Add yours

  1. Sigur ca merg :)) O sa mi arunc si eu un ochi pe site ul de care zici. O seara frumoasa! 🙂

    1. Alina Boda says:

      hehe, ma bucur, abia aștept sa le văd pe toate 👌🏼
      la fel si tie 💋

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.