Lansarea A List Magazine by Andreea Esca – Cluj


Stiu ca-s blogger si ar fi trebuit sa am pregatite 100 fotografii de la eveniment. Am preferat sa traiesc offline, sa absorb toate emotiile pozitive ale fiecarei persoane prezente la eveniment. Mesajul tricoului primit de la Aer Wear se potriveste perfect, Ioana Grama a avut mana buna cand mi-a inmanat plasa cu goodies de la eveniment.

Ideea Andreei Esca de a ne cunoaste, de a ne vedea face-to-face sau omleta langa omelta cum spune, mi se pare foarte buna si se potriveste cu stilul meu. Fiind blogger, risti sa cazi in cealalta extrema: faci poze, postezi si asta iti distrage atentia de la ceea ce e important. Hai sa traim mai mult offline si sa ne indreptam atentia in online cand e cazul. Urmarim activitatea revistei online, bineinteles, insa acasa, ca un moment de relaxare pentru noi si postam pe facebook, instagram rapid, apoi traim momentul. Asta a fost vibe-ul pe care Andreea mi l-a transmis.

Astea fiind spuse, ne vedem in curand cu fotografii de la eveniment si cu mai multe detalii despre revista online A List.

andreea esca

traind frumos,

Alina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.