Prin Valea Fericirii spre Lacul Fantanele


Weekend-ul asta am simtit cu adevarat primavara. M-am incarcat cu soare si cu buna-dispozitie doua zile, timp in care m-am deconectat complet si am trait cu adevarat fiecare secunda. Imprejurimile Clujului sunt doldora de peisaje nemaipomenite, lacuri si paduri care te lasa fara cuvinte.

Sambata am ajuns prin Valea Fericirii. Mai, nu stiu cum sa va spun, soarele cadea perfect campiile inverzite, decorate cu branduse. O lumina de basm si o liniste incredibila te cuprind si nu ai cum sa nu ai un zambet imens pe fata. Fetelor, daca mergeti cu iubitul si e pasionat de condus/masina se va bucura si el, e un drum foarte bun pentru condus prin Valea Fericirii.

In drumul nostru spre Lacul Fantanele, am vazut indicatorul si am decis sa urmam drumul:

valea fericirii cluj

cluj napoca cluj napoca alina boda 4

Prima oprire a fost in apropiere de capatul strazii, intr-o curba. Ne-am dezmortit, am admirat cerul, soarele si am facut cateva fotografii. Nu ne grabeam niciunde, nu ne interesa cat e ceasul…

alina boda alina boda

Nu am reusit sa surprind mai multe peisaje din masina, insa daca as fi avut o camera cu stabilizator de imagine, ar fi fost epic.

alina boda alina boda alina boda alina boda alina boda alina boda

M-am simtit ca un copil. Ca atunci cand iesi afara la joaca si nu te intereseaza de nimic. Nici daca ti-e foame, nici daca ti-e sete. Vrei doar sa fii afara.

14

alina boda

Ador pantalonii astia cu dungi. I-am gasit la outlet, cu 40lei. Maieul Nostalgia e de la H&M, sacoul la fel iar in picioare port niste tenesi Bershka. Ochelarii sunt de pe dresslink.

16

Spre seara am ajuns la Lacul Fantanele. Un loc linistit si frumos. Ar trebui investit in zona, e pacat de frumusetea ei. Singurul avantaj al faptului ca e cam abandonat locul e ca am putut sa stam in liniste, sa fim singuri si sa ascultam sunetul pasarilor si ecoul lor.

alina boda alina boda 19 18 alina boda   cluj napoca cluj napoca cluj napoca cluj napoca

Locuri cu adevarat frumoase, departe de agitatia Clujului, zgomotele masinilor si ale oamenilor. Vreau inapoi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.