Cand am fost acasa, de Paste, am iesit prin centru cu prietenele mele. Bineinteles, am zarit ceva targulet cu tot felul de chestii si a trebuit sa inspectez oare ce pot sa descopar gustos. Asa am descoperit fructele astea in ciocolata. Daca poti sa-ti imaginezi… toate sortimentele de fructe si toate sortimentele de ciocolata… raiul intr-o vitrina frigorifica. Zic si eu, nu erau chiar toate, insa toate care au un sens imbracate in ciocolata.
Stiu ca arata ca si cum nu mananc ceva tare comestibil, dupa fata mea, insa au super-super gustoase.
Acum, problema e ca mi s-a facut pofta astazi, aflandu-ma in Cluj, acasa, fara vreun chef de a iesi. L-am rugat pe iubitul meu sa coboare la magazin sa imi ia capsuni si ciocolata, cu gandul sa imi fac singura.
Gustul fericirii
Reteta e destul de simpla: incalzeste o oala mai mare cu apa apoi pune o alta oala, mai mica, in cea cu apa. Cand e gata incalzita, pune 2 ciocolate in oala goala si amesteca cu un tel sau cu o lingura. Pregateste 500g capsuni spalandu-le si uscandu-le bine cu un servetel. Te poti folosi de o scobitoare pentru a le scufunda in ciocolata lichida. Aseaza-le pe o farfurie, acopera-le si punele la frigider pentru macar o ora. (Am cateva poze insa aici nu sunt gata, sunt chiar dupa ce le-am trecut prin ciocolata, acum sunt frumos in frigider. Abia astept sa le mananc ❤ )
Vaai cum arataaa ❤
Imi fac si eu 🙂
Spor 🍓 Sa ne arați si noua 🙈