A day in Wonderland


Am pentru tine o melodie faina, de vara, cateva povestiri si poze de la Wonderland, de miercuri.

Asa-i ca inca din primele secunde transmite un vibe fain, chiar daca versurile-s triste? 

Miercuri mi-am rezervat o zi pentru mine, o zi in care sa stau, sa reflectez, sa meditez si sa citesc. O vreme am stat la piscina interioara de la Wonderland, insa am preferat sa inspectez teritoriul, sa vad ce gasesc potrivit mie in aceasta locatie…

Plimbandu-ma, am observat ca-n acea zi se tinea un banchet. M-a facut sa-mi amintesc de banchetul meu… Doamne cat de repede trece timpul.

Cat despre sala si locatie, caci a trebuit sa ma uit sa vad ce si cum, e destul de frumos per total.

wonderland cluj wonderland cluj

Minute-n sir am stat, doar, pe o banca si am privit lebedele in bataia soarelui… si ascultam muzica foarte asemanatoare cu cea pe care o asculti acum, din cele mai interesante locuri posibile(boxele erau amplasate in copaci sau in arbusti, fara sa se vada).

wonderland cluj wonderland cluj wonderland cluj

Lebedele erau foarte amuzante… sau cel putin eu m-am amuzat vazandu-le cum isi tin piciorul. Initial, de la departare, am crezut ca s-a prins ceva de aceasta, insa dupa ce le-am admirat pe toate trei mai multe vreme am observat ca, pur si simplu, asa le placea lor sa stea.

wonderland cluj

Ca sa ajungi la locul meu preferat, trebuie sa treci de acest pod si sa mergi in sus, spre padure. Se putea sa nu ma duc sa cercetez padurea? Vei vedea un leagan din lemn, urca spre el… apoi vei vedea o trambulina mare. In timpul zile soarele bate acolo, asa ca, dupa ce am sarit ca bezmetica, m-am intins si am citit o carte foarte interesanta, pe care vreau sa ti-o recomand.

wonderland cluj

Viata ca extaz este o carte provocatoare si mereu actuala care reexamineaza locul ocupat de umanitate in lumea naturala – relatia dintre spirit si corp – in lumina taoismului chinez.

Faptul ca fiintele umane sunt separate de natura pe care trebuie sa o controleze, ca mintea este cumva superioara corpului si ca intreaga sexualitate presupune seductie – ceea ce constituie un pericol si o problema – toate acestea sunt asumptii pe care se bazeaza cea mai mare parte a gandirii occidentale. Iar toate aceste prejudecati sunt motorul din spatele exploatarii umane a pamantului, al neincrederii in emotie si al singuratatii si nedeschiderii noastre catre iubire.

(Si daca tot am ajuns la un astfel de subiect, ca o paranteza, mi-ar placea sa vizionezi un film-documentar: Racing Extinction. E vorba despre felul in care ne tratam adapostul, planeta. Atat de trist am ajuns, ca oameni… incat ma simt depasita de ceea ce se intampla in lume. E si mai trist ca unii nici macar nu au habar de ceea ce se intampla, poate nici nu ii intereseaza cat de mult rau facem animalelor, pamantului…)

wonderland cluj wonderland cluj

Dupa o portie de soare si citit mi s-a facut foame si m-am intors la piscina sa imi las lucrurile si apoi am mers spre o alta cladire, unde se afla restaurantul. Au o vedere superba de pe terasa, iar inauntru designul e foarte interesant, canapelele confortabile, tacamurile si servirea impecabila. Am avut pofta de o supa si singura care era vegetariana, era supa crema de rosii cu parmezan. A fost delicioasa, putin acra, insa mi-a prins foarte bine. Pentru ca nu am fost cu masina, nu am condus din pacate, am ales sa profit si sa beau Mojito. Un mojito cel putin interesant, decorat cu trandafiri uscati.

wonderland cluj

supa wonderland cluj mojito wonderland cluj meniu wonderland cluj wonderland cluj

wonderland cluj

Cu bateriile incarcate,

Alina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.