Salopeta alba, la ceas de seara


It was a white dream…

click play

 

salopeta alba

Cand am cumparat salopeta asta nici nu mi-a trecut prin cap ca intre timp o sa o adopt pe Mia, cel mai nebunatic pui de pisica, si ca, datorita ei, o sa am nevoie de salopete ca sa-mi maschez zgarieturile de pe picioare. Ca tot vorbim de ea, imi sta pe genunchi si doarme, draga de ea…

Salopetele, in orice model si orice culoare mi se par o solutie excelenta si simpla prin care poti sa iesi din banal. Fie ca alegi o pereche de sandale cu talpa joasa, sandale cu toc sau stiletto, cum am facut eu de aceasta data, arata bine, ce sa mai.

Ceea ce m-a facut sa o cumpar a fost faptul ca e alba si are tot spatele gol. Aleg destul de des imbracaminte de genul acesta pentru ca mi se pare un detaliu feminin, de bun gust. Avantajeaza femeile cu sanii mici, te pune in valoare intr-un mod delicat.

 

salopeta alba

Salopeta aceasta am gasit-o in Tabita(outlet-Cluj) la 60lei. Accesoriile, la fel, din Tabita, au fost 10lei. Lantul este luat din H&M, acum un an iar pantofii stiletto sunt Zara, foarte simpli si totusi… au acel ceva.

Trebuie neaparat sa vezi si restul pozelor, realizate de Szilárd Ioó.

salopeta alba salopeta alba salopeta alba salopeta alba salopeta alba

Outfit Details:
Overall: Zara
Stiletto: Zara
Belt: H&M
Accesories: Stradivarius

salopeta alba salopeta alba salopeta alba salopeta alba salopeta alba

Photographer: Szilárd Ioó

N-am uitat de tine, surprizele sunt pe drum. Intre timp, gandul imi zboara la Electric Castle. Inca nu pot sa procesez ca mai sunt doar cateva zile pana la festival si am sentimente mixte fata de asta… Tot ce stiu e ca vreau sa ma distrez la maxim si asta voi face!

Duminica facem un popas la Tarnita, incerc un sport nou. O sa incerc sa fac si un articol despre asta, te astept si pe instagram. (alinaboda)

traind frumos,

Alina

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.