do you have “Faith in Nature”?


Anul acesta am schimbat cateva obiceiuri si obisnuinte nesanatoase printre care si ceea  ce folosesc pentru spalarea si ingrijirea pielii. Pe parcursul timpului, am avut ocazia sa incerc de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe geluri de dus, creme, unturi de corp si asa mai departe. Asadar, am si testat dar m-am si documentat pana acum asupra a ceea ce e bine sa folosim pentru ingrijirea pielii.

Body

Alina

De ce e asa de important sa avem grija ce folosim pe piele?

Pielea este organul cel mai mare al omului si poate ajunge ca suprafata pana la 2mp iar ca greutate pana la 5kg. Detine o multitudine de functii, nu intru in detalii, iar ceea ce ne intereseaza acum, este ca tot ceea ce punem pe piele, inevitabil ajunge si in organism si de aceea trebuie sa avem grija la intretinerea pielii.

Povesteam acum cateva luni ca am trecut la a folosi doar sapunuri 100% naturale si inca imi pastrez obiceiul. Totusi, am adaugat in rutina mea, gelul de dus cu aroma de cocos. Il gasesc foarte util pentru zilele cand mergi la plaja sau in concediu, in varianta de 250ml. Este ultra-hidratant si contine ulei de cocos nerafinat, bogat in vitamina E si polifenoli antioxidanti, oferind pielii nutrienti care hranesc si hidrateaza intens pielea.

Faith In Nature

Eu una, nu mai am nevoie de creme, unturi de corp sau uleiuluri dupa dus. Pielea se hraneste suficient dupa spalarea cu sapunul sau gelul de dus Faith in Nature. Ma scuteste de ceva munca, ma dau destul de rar.

Face

Hugo Cocktail

Legat de ten, am reusit sa ajung sa pot sa ies din casa fara fond de ten si sa nu imi fie groaza.  Am scris intr-o multitudine de articole ce am folosit, nu mai insist. Vreau doar sa recomand mersul la cosmetica plus o demachiere corecta si in fiecare seara, obligatoriu! De cand ma demachiez corect, imi apar mai putine puncte negre si cosuri.

Demachierea perfecta am obtinut-o cu ajutorul dischetelor demachiante si a unui demachiant bifazic, iar apoi prin spalarea fetei cu demachiantul Faith in Nature – Rejuvenating Facial Wash, imbogatit cu aloe vera organica. Are o textura cremoasa si usoara, demachiaza perfect si daca nu te-ai demachiat inainte de a te spala pe fata si iti lasa tenul hidratat si curat. La mine chiar are efectul garantat, parca-mi intinde pielea fara sa simt ca-mi strange fata, ci dimpotriva o lumineaza frumos lasandu-mi pielea catifelata.

Faith In Nature

Faith in Nature

Am aflat despre aceste produse la lansarea show-room-ului din Cluj a site-ului Canar.ro, de pe Calea Turzii 162-168. Stateam chiar langa standul Faith in Nature care, dupa cum poti vedea, era frumos amenajat. In mijlocul produselor era asezata colivia canarului echipei, tare dragut. Aici, nu mai era in poza pentru ca atmosfera era putin cam galagioasca pentru el. Sweet!

showroom canar canar

Asadar, am avut vreme sa ma tot uit printre produse si sa ma gandesc ce sa incerc pe mai departe. Le recomand! De altfel, poti arunca un ochi si peste parfumurile si cosmeticele pe care le au pe site sau in show-room, au preturi foarte accesibile, iar produsele sunt 100% originale.

Faith In Nature

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul lor: www.canar.ro

traind frumos,

Alina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.