Simple, black and white look.


Incep cu video-ul asta pentru ca aseara l-am vazut pe Jan Blomqvist la DayDreaming/Iulius Mall rooftop si mi-a transmis o gramada de good vibes… Vreau sa asculti si tu ce face omul asta la un party, e live, poate ca o sa-ti placa la fel de mult ca si mie.

Intr-o alta ordine de idei, poate ai vazut ca avem un concurs pe facebook impreuna cu Canar.ro. Mai ai la dispozitie 10 zile sa te inscrii, poti castiga lotiunea demachianta cu efect de reintinerire careia i-am facut review pe blog. O sa urmeze si alte concursuri, te astept sa ne urmaresti!

Vorbind de concursuri, am participat la un concurs pe instagram, pe profilul IuliusMallCluj, si am castigat un voucher de 550lei la Sole. Hah, chiar m-am bucurat cand am vazut! E o treaba faina sa participi la concursuri de genul… N-ai nimic de pierdut, dar poti castiga diverse produse. Btw, go follow Iulius Mall Cluj, afli despre reduceri, concursuri si alte informatii utile.

De voucherul respectiv mi-am luat portofelul roz, Michael Kors.

Piperat. Tare piperat. Pretul portofelului. But hey, decat un parfum care sa il folosesc intr-o luna, am zis ca mai bine aleg portofelul.

Tinuta e alb-negru pentru ca oricum e prea mult roz si nu ma caracterizeaza rozul in exces. Plus ca iese foarte frumos in evidenta. Topul, l-am gasit la reduceri cu 10lei, e din New Yorker. Mi-a placut mesajul si faptul ca este placut la purtare. Ochelarii i-ai mai vazut, sunt Stradivarius, au modele super interesante acolo. Pantalonii scurti sunt H&M, luati acum un an sau ceva de genul, iar pantofii sunt din Deichmann. Ador modelul asta cu barete subtiri, am vazut acum ceva vreme o poza pe insta cu Blake Lively avand in genul acesta si am ramas setata! Au fost si mai ieftini ca in orice alt loc, asa ca there you have it!

black and white look black and white look black and white look black and white look black and white look  1 2

Photographer

Szilard Ioo

3 4

black and white look

Good vibes from me!

One Comment Add yours

  1. iguanitza says:

    Asa e, decat sa iti fi luat un parfum pe care il terminai, mai bine ca ai ales ceva care sa iti ramana.
    Foarte reusite pozele! Miss you ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.