Concurs: 3 premii x lentile de contact plus solutie – Videt.ro


V-am spus eu ca ma intorc cu vesti bune, da? Ei bine, impreuna cu Videt.ro, avem pentru voi 3 premii a cate o pereche de lentile de contact Top Vue plus o solutie pentru acestea marca Gelone.

videtconcurs

Conditiile de participare sunt simple:

Lasa-mi un comentariu aici, pe blog, in care sa specifici:

 1. Viziteaza www.videt.ro si alege un produs de care esti interesat/a pe viitor din categoria lentilelor de contact de vedere, mentionandu-l aici.
 2. Raspunde la intrebarile: “Ai mai folosit lentile de contact pana acum? Daca ai mai folosit, de cati ani le folosesti?
 3. Follow @alinaboda pe instagram sau da un like paginii blogului pe Facebook in cazul in care nu ai instagram.

Durata concursului:  28 August -> 11 Septembrie

Important! Adauga-ti in sectiunea de inscriere a comentariului adresa de email pentru a putea lua legatura in cazul in care vei castiga unul dintre premiile oferite de Videt.ro 

Castigatorul va fi anuntat in data de 12 Septembrie, pe pagina de facebook a blogului.

Multa bafta!

 

5 Comments Add yours

 1. Mi-ar placea sa folosesc din nou “Air Optix for Astigmatism- 6 lentile” . Folosesc lentile de vedere de 8 ani si sunt foarte multumita de rezultate.

 2. Bună! Mi-ar plăcea să folosesc Biofinity (6 lentile), deoarece port ochelari de vedere și uneori sunt foarte incomozi… Nu am mai folosit lentile până acum,dar o dată cu începerea școlii vreau să încep să folosesc. Mi se par mai comode, mai ușor de folosit, mai “safe”.. perfecte ca să văd mereu bine!

 3. Veronica Anc says:

  PureVision 2 mi se par cele mai ok lentile pentru mine. N-am mai purtat lentile de contact dar m-ar ajuta mult si n as mai avea acea problema de a-mi uita ochelarii acasa sau in alta parte.

 4. Golcea Julia says:

  Buna,as vrea sa folosesc Bausch & Lomb SofLens,port lentile de 3 ani,sunt foarte usor de folosit ,sunt comode fata de ochelari avand in vedere ca practic sport in cea mai mare parte a timpului 🙂

 5. Noemi says:

  Nu am folosit niciodata lentile dar chiar as dori sa incerc lentilele Pure Vision de la Bauch&Lomb. Port ochelari de 3 ani. Te urmaresc pe Instagram de mult :).
  pidi_05@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.