I E H A N A luxury cosmetics review


Si as putea adauga “affordable” luxury cosmetics. Produsele Iehana sunt niste produse in compozitia carora se folosesc 100% ingrediente naturale si stii foarte bine deja ca ma indrept spre asa ceva. Dintre aceste ingrediente naturale cea mai importanta si semnatura acestor produse este apa kangen, uleiuri si unturi presate la rece si nu in ultimul rand plantele medicinale. Faptul ca acestea sunt produse artisanale si nu produse pline de chimicale, fabricate in lant, ma face sa va povestesc astazi despre ele.

 

Testez, de cateva zile, doua creme: una de fata si cealalta de corp. Avem grija de toata suprafata pielii, nu doar de ten.

Dupa cum spuneam, cea de fata este, bineinteles, pentru un ten gras. Ceea ce fiecare fata cu tenul gras, predispus la acnee, puncte negre si alte minuni nedorite este hidratare intensa fara a ingrasa tenul si mai mult. Cel putin. Ei bine, crema Perfect Skin – oily skin, dupa prima utilizare simti efectiv cum tenul capteaza mult ravnita hidratare ramanand foarte elastic si mat. Deschid inca o data cutia, sa mai miros crema… mirosul este unul cat se poate de natural, redat de ingredientele folosite. Prefer cremele fara miros sau cu un miros natural in detrimentul celor cu un miros artificial si pregnant.

O folosesc zilnic, poate chiar si de doua ori cand am ocazia, o recomand cu caldura.

Iehana Perfect Skin ten gras

 

Cealalta crema pe care o folosesc este HANAKO roses body cream care are o textura de mousse, este roz si chiar miroase a trandafir roz din Damasc. Mirosul este destul de intens la inceput, nu-ti poti da seama exact, insa m-am dat cu crema asta si l-am rugat pe Boti sa-mi spuna a ce miroase si a spus foarte hotarat: trandafiri! Am descoperit ca extractul de trandafiri are efect anti-inflamator si astringent cu aceasta ocazie, asa ca, pe langa hidratare si miros frumos, o sa ma ajute in grabirea vindecarii zgarieturilor pe care Bruno mi le administreaza zilnic sau o data la doua zile.

Pe scurt: hidrateaza fara a lasa o pelicula grasa si miroase dragut, a trandafiri.

iehana hanako roses iehana hanako roses

 

Cred ca dupa tot acest timp in care am testat diverse creme, geluri de dus, sapunuri pot sa afirm ca niciun produs realizat la scare larga, pe partea de creme-sapunuri-geluri, nu este mai eficient si mai skin-friendly decat produsele realizate cu ingrediente naturale. Acum, ca vei decide sa iti alegi din produsele Iehana sau altele, ramane la alegerea ta. Insa, efectele pozitive sunt vizibile in cazul produselor realizate artisanal, cu ingrediente 100% naturale.

 

I E H A N A  luxury cosmetics

-keep in touch-

iehana greeting card

Site oficial Iehana

Instagram Iehana

Facebook Iehana

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.