Nuantatorul gri de la Wella


In articolul trecut spuneam ca am o surpriza pentru clujence. Sper ca ai fost prezenta pe Snapchat si Instagram si ai vazut despre ce e vorba, nu? Astazi s-a deschis The Body Shop in Iulius Mall si pe langa zeci de creme, parfumuri, sapunuri, scruburi si produse cu Tea Tree Oil pentru tenul cu probleme(must-have) mai au si 20% reducere week-endul acesta! Go and take a look 🙂

The grey issue

Cu ceva timp in urma, inainte de Glamour Street Fashion Show, am fost la M-Deux Salon, in Cluj, pentru a-mi vopsi radacinile. Aici, Anita Lazar mi-a specificat despre produsele Wella si am ramas placut surprinsa de blondul pe care l-a obtinut pe radacinile mele naturale. Mi-a adaugat un nuantator gri deschis si unul roz, iar rezultatul arata cam asa:

View this post on Instagram

Rosé. by @anita_lazar 💆🏼❤️

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

De-a lungul timpului am tot fost blonda, insa gri-ul pe care mi-l doream nu l-am atins decat acum, cu nuantatorul de la Wella in nuanta 7/89 Biondo Medio Perla Cendre. Functioneaza de minune pe un blond deschis la culoare si imi place faptul ca, fiind nuantator, culoarea se deschide pe zi ce trece devaluind diverse nuante de gri. Sunt curioasa cate spalari tine, din cate am cercetat pe google, tine undeva la 30 spalari, ceea ce e super ok.

nuantator wella gri

WELLA – COLOR TOUCH / Rich naturals, Ammonia Free nuanta 7/89

nuantator wella gri

 

Also… forget about washing your hair at home

Puteti incerca nuanta aceasta de gri in siguranta la Anita, la Salon M-Deux in Cluj-Napoca. O gasiti > aici <. Va asteapta si cu o oferta super faina la spalat si coafat:

M-Deux Salon Cluj

Ai incercat pana acum sa te vopsesti gri? Cu ce anume ti-a iesit nuanta dorita?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.