BBM Cluj – editia a 5-a


#BBMCLUJ 5

bbm-cluj

Fotografie: Adela Călugăr 

De curand, am fost invitata la BBM Cluj: Beauty Bloggers Meeting – a 5-a editie. M-am bucurat tare mult ca s-au gandit si la mine fetele care au organizat in acest an evenimentul: Julia Hasch, Gabriela Popescu, Anca Pop si Cleopatra Coman. Nu stiam exact la ce sa ma astept atunci cand am fost invitata, insa raspunsul meu a fost prompt: suna interesant, vin!

Farmec Cluj

Evenimentul a avut loc la sediul Farmec, de pe strada Bucuresti. Se pare ca a fost destul de neincapator locul, in acest an, pentru ca abia am incaput toate acolo. Suntem o gramada de fete pasionate de blogging in Cluj si asta nu poate decat sa ma bucure. De la machiaj, haine pana la parfumuri si flori, fiecare dintre noi incearca sa isi gaseasca tematica si rostul in blogosfera si sa isi aduca aportul informational util si stropul acela de noutate pe care toata lumea il cauta la un blog.

Mi-a facut placere sa le cunosc pe fete si sa vorbim despre blogurile noastre. Consider ca m-a ajutat inca putin cu tracul vorbitului in public de care se pare ca inca nu reusesc sa scap.  Sper sa mai fie ocazii de genul in care sa fiu obligata, oarecum, sa-mi inving acest trac.

Tema acestui an a fost de la pasiune, la cariera/business. Unele dintre noi am ajuns acolo, unele nu. Pana la urma, ceea ce conteaza cu adevarat e sa faci treaba asta din placere si nu pentru bani. Din proprie experienta spun: e nevoie de sustinere financiara, multa munca si un strop de noroc pentru a avea un blog de succes. Pana una alta, eu voi scrie in continuare, din placere cu speranta ca, la un moment dat, blogul meu “va creste mare”.

daca astepti momentul potrivit

La partea de machiaj am mizat pe buzele rosii, am realizat un contouring intens, iar ochii i-am conturat cu un tus negru.

Outfitul a fost inspirat de dresscode-ul evenimentului Gray and Gold. Pentru ca tot am spus fetelor ca ceea ce fac eu pe blog se refera la haine SH, era culmea sa nu am pe mine ceva SH. Asa ca, maieul auriu purtat l-am luat de la Humana cu 9 lei.

Am ramas placut surprinsa sa recunosc o buna parte dintre fetele prezente si inca si mai suprinsa sa aud ca unele dintre ele ma urmaresc deja pe Instagram. Am povestit, am ras, am facut poze si ne-am indulcit cu un tort nespus de bun, de la Bonbonniere Cluj:

la bonbonierre cluj

Fotografie: Anca Pop

Multumirile mele merg catre fete, pentru invitatie si sponsorilor, pentru plasutele cu goodies.

goodies BBMCLUJ 5

#followme : @alinaboda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.