Poveste de iarna din parcul de animale “Moara de vant”


I`m back on the blog. Press play and enjoy:

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat. Recent, am gasit putin timp si o zi perfecta pentru a merge sa vizitam Parcul de Animale “Moara de vant” din Cluj. Este una dintre putinele activitati care chiar ma fac sa uit ca afara e frig, ca se intuneca repede si alte downs ale iernii.

Drumul spre acest loc de poveste este foarte frumos, parca treci dintr-un oras agitat si gri la un scenariu dintr-un film frumos de iarna. Zapada si linistea isi fac aparitia treptat si te transpun intr-o stare mai relaxata si mai happy. Cel putin, pentru noi, asa a fost. Am avut parte si de ceva peripetii pe zapada, dar nu mare lucru, o sperietura amuzanta.

Ne-am luat cate o cafea, timp in care am hranit iepurasii de langa intrare. Is super cute pentru ca isi fac aparitia cand vad ca se apropie cineva de tarcul lor. Stiu ca vor primi mancare si asteapta dragut sa le dai la fiecare. Am epuziat o galetusa cu morcovi si ne-am intors dupa inca cateva. Am luat 4 galetuse cu mancare, am vrut sa le dau la fiecare cate putin. Domnul de la bilete ne-a spus ca in timpul saptamanii nu prea primesc suplimente pentru ca nu prea vine lumea. Mai mult in weekend.

View this post on Instagram

Coffee time 🌬

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

M-am bucurat ca un copil mic, am admirat fiecare animalut, i-am oferit ceva de mancare si am sperat ca ii e bine, acolo.

Mi-au placut enorm caprioarele, pana cand m-au atacat pentru mancare, pe care am ascuns-o in haina. Avand mai multe galetuse, m-am gandit eu sa le ascund pana le hranesc din prima galetusa… insa n-a trecut mult timp si au fost descoperite. Cred ca am omis faptul ca au un simt olfactiv foarte dezvoltat! Am admirat pisica salbatica, maimuta si mi-a parut rau de niste ratonii care tremurau de frig. Drept este ca aveau adapost, insa alegeau sa stea afara, in frig. Am hranit mufloni, lame, cerbi, ursuleti nasosi si muuuuuulte alte animale pe care o sa te las pe tine sa le descoperi, in parc.

View this post on Instagram

frumusețe 😍 winter activities

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

View this post on Instagram

✨christmassy feels ✨

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant" Parcul de agrement - "Moara de Vant"

Detalii despre parcul de animale. 

Sper ca ti-am dat o idee faina pe week-end, ne vedem pe instagram pana la urmatorul articol de pe blog ❤

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.