Glow in the dark


Pe langa ca sunt deranjata la maxim de vremea asta, de faptul ca toate planurile par sa stea in plop si plopul in aer, m-a luat si o durere de spate foarte interesanta. E ca si cum am prasit toata saptamana, iar acum incepe sa se simta. NOT. Posibil cum am stat mai tot timpul in pat, fiind racita. Asta cica-i mood. De week-end.

tender is the night

Ieri, pe cand eram la cumparaturi, am trecut pe la Carturesti si m-am invartit de numa, cautand ceva. Cautand o carte care sa imi imbunatateasca vocabularul, sa ma ajute si aici, cu scrisul, dar sa ma si umple de satisfactie citind-o. Ei bine, nu ma gandeam ca o sa o si gasesc, insa am reusit sa aleg dintre multitudinea de carti, una. Este vorba despre Tender is the night – F.Scott. Fitzgerald. Un roman incredibil de bogat si de catchy prin multitudinea de detalii oferite. Ai avea impresia ca te vei pierde printre atatea detalii, insa am descoperit ca, daca citesc cu voce tare, ma concentrez mult mai bine asupra ideii de baza, lasandu-ma inspirata si transpusa in Riviera Franceza alaturi de personaje, prin detalii.

carturesti cluj - blandetea noptii fitzgerald

shooting

Cartea m-a ajutat sa uit temporar de durerea de spate, insa dupa ce atentia incepea sa imi joace feste, am pus muzica si am inceput sa ma machiez. Ma relaxeaza, este pasiunea mea de cand eram adolescenta. Daca ceva nu merge bine, imi realizez machiajul preferat si totul devine mai suportabil. Boti, mi-a facut cateva fotografii ad-hoc, totul a durat 10-15 minute. Acum, pot sa iti arat ce haine mai port lately. Sincer, mi-ar fi placut sa fie 20 grade afara, sa fi iesit undeva si sa fi pozat tinuta asta rockish. Afara nu mai pozez pana prin februarie. Asta e.

rocker girl

Dupa cum spuneam, ce mai port eu lately-super-obsessed about este un tricou Guns N’ Roses de la Bershka. Am crezut ca si mor cand l-am vazut la sectiunea de barbati. Sorry guys, am luat XS-ul! Bineinteles ca si Boti a ramas gura-casca atunci cand l-a vazut si mi l-a semi-confiscat, spun semi pentru ca nu ma lasa sufletul sa renunt la el si o sa il impartim frateste. I`m such a good girl. Next, o pereche de blugi albastru deschis, cu talie inalta obviously, de la Stradivarius care, la inaltimea mea de 1,65m, imi vin la fix, ca turnati.

Inainte sa te uiti la poze, da un play sa fie totul bine:

 

blogger cluj

blogger cluj

blogger cluj

blogger cluj

blogger cluj

Don`t you ever, ever forget about the #attitude.

blogger cluj

blogger cluj

blogger cluj

Don`t let this fucked up weather get you, babes!

blogger cluj

Tu ce faci pe vremea asta? Idei? Recomandari de carti, filme si altele sunt bine-venite! XO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.