Tell your friends about it


In ultima vreme am devenit din ce in ce mai activa, asa se intampla mereu primavara si vara pentru mine. Atat online, cat si offline. Online, prin diversele noi colaborari pe care am inceput sa le am si despre care v-am spus pe Instagram si pe Facebook plus altele despre care abia astept sa va spun. Offline am cunoscut noi oameni faini, cum ar fi Silviu Burian – cu care am realizat cel mai recent shooting pentru FIMS Romania – incerc sa impac toate lucrurile asa cum pot mai bine ocupandu-ma de activitatile ce tin de blog, tinand legatura cu prietenii dar si sa fac sport si sa mananc sanatos. Cateodata chiar simt ca nu fac fata, mi-ar mai trebui vreo 6-8h in zi sa le fac cumva pe toate. Mai ales acum ca ne-a lovit un tir masina in fata blocului si e cam dauna totala, mi se pare aproape imposibil sa ajungi, dupa lucru, in 3 locuri diametral opuse, sa faci si cumparaturi, de mancare, curat prin casa si sa mai ai vreme si de pasiunea ta. Dar nu e imposibil, cu sacrificii si determinare, se poate. Cred ca cele care imi cititi blogul de ceva vreme, stiti deja ca nu imi place sa ma plang.  Am tinut, totusi, sa specific starea personala ca sa nu existe dubii in ceea ce priveste acuzatiile cum ca nu exista realism in ceea ce fac eu sau alti bloggeri. E greu frate, la toti ni-i greu – in loc sa facem ceva, hai sa ne plangem. Ce-i drept, e mai usor, dar eu nu pot decat sa fac tot ce pot ca sa evoluez.

Treaba asta trebuia spusa pentru diversele persoane care ataca si judeca o persoana doar dupa aparente. Pana la varsta asta, am invatat ca nu trebuie sa judeci pe nimeni, nu trebuie sa razi de nimeni si mi-am dezvoltat un simt empatic extraordinar. Am invatat ca exista stereotipuri si am judecat oameni sau am fost judecata dupa ele. Incerc, pe cat posibil sa vad omul, putin mai adanc decat o suprafata pentru ca mi-am dat seama de nenumarate ori, ca m-am inselat judecand pripit pe cineva, ori am persoane apropiate care mi-au confirmat ca ar fi fost posibi sa ma vada altfel daca nu m-ar fi cunoscut mai bine.

Revenind, am facut o paranteza de cateva fraze bune insa asa am simtit sa fac, ca tot spuneam ca am cunoscut oameni noi si faini, vreau sa va arat ce a iesit la cel mai recent shooting pentru FIMS Romania, alaturi de Silviu Burian.

hit the play button first

Photographer: Silviu Burian

DENIM JACKET BERSHKA

DENIM PANTS FIMS ROMANIA

SUNGLASSES H&M

SANDALS DEPURTAT

Daca ti-au cazut cu tronc blugii astia, asa cum mi-au cazut si mie,

daca adaugi codul ALINABODA pe site-ul celor de la FIMS Romania,

beneficiezi de o reducere de 15% din valoarea comenzii totale.

 

Ma bucur ca imi sunteti alaturi si aveti incredere in mine, abia astept sa va dezvalui noi proiecte si sa va arat intotdeauna tot ce este mai frumos in viziunea mea. Urmeaza un nou look post, cat de repede, pentru ca m-am indragostit total si iremediabil de o camasa V-neckline si merita sa vedeti ce fotografii au iesit la shooting-ul in care am purtat-o. Multumesc, oameni faini!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.