Mini-series looks: #3 Go hard or go home


 

Stiu, am lipsit de pe blog putin cam mult. Am avut multe de rezolvat, shooting-uri, m-am apucat de un program de 3 luni de sport Fighter D 90(despre care o sa scriu lunar impresii si rezultate), treburi legate de Smart, de casa… Nu prea ma pricep sa-mi gestionez timpul, dar incep sa ma prind cum sta treaba. Work all day si timpul trece foarte repede. Foarte!

Revin cu un look in aceeasi zona propusa de Mihu Boutique rockish si putin daring. Eu una ma regasesc foarte bine in acest stil. Plin de atitudine, confortabil si nu in ultimul rand: diferit.

Port o camasa asimetrica, o vesta si pantaloni Mihu Boutique. Pot sa spun ca e unul dintre look-urile preferate din aceasta mini-serie. Nu stiu cum, dar mereu am fost atrasa de piele. Cam orice piesa din piele arata asa badass si iti da o stare foarte faina. Cel putin mie asa mi se intampla.

Camasa alba e o piesa must-have in orice garderoba si asta e chiar diferita si vine lejer, fara sa te simti incomod pentru faptul ca porti o camasa. Am patit sa ma simt stransa sau sa ma jeneze diverse camasi, asta e chiar ok. Se vrea a fi si putin pretioasa pentru ca are nasturii din perle. Eu am vazut-o in combinatia asta. Ma simt ca la Bravo, ai chill stil! :))

Inainte sa ma apuc sa delirez ce stiu eu ce, promit solemn sa revin si cu review-uri de beauty – cu produsele primite de la Makeup Shop Romania si Cassiopea.ro. Vreau sa le testez macar 2 saptamani, sa-mi pot forma o parere.

 

Photographer: Vali Turean

Ne vedem pe Intagram/Insta-Stories zilnic, pana la urmatorul articol. Ce piesa vestimentara iti place cel mai mult dintre cele purtate de mine?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.