The Vivienne: Rochiile mele preferate


De curand am fotografiat impreuna cu Cristiana Florea doua dintre rochiile mele preferate pentru vara aceasta de la The Vivienne.

Vara asta si-a spus cuvantul, ne-am dorit caldura – avem caldura din belsug. Eu una, stau la laptop si am aerul conditionat pornit, altfel cred ca m-as topi incet in timp ce as scrie articolul. Ca urmare, am ales doua rochii scurte, subtiri pentru serile in care ies cu fetele sau pentru evenimentele din acest an.

Prima rochie pe care vreau sa v-o arat este Rochia Vanessa, khaki – cu o crapatura destul de generoasa pe piciorul stang. A facut furori pe instagram, am primit multe intrebari despre ea – de unde am luat-o, cat costa si asa mai departe. O aveti aici, in pozele urmatoare. Puteti apasa pe oricare dintre rochii si veti fi directionate direct pe site-ul lor spre rochia respectiva:

 

A doua rochie o consider clasica with a twist. Rochia Nicole este neagra, din dantela transparenta, cantareste doar cateva sute de grame si vine luata peste un chilot cu talie inalta, special creat pentru rochiile transparente. Are detalii din dantela si pe marginile bretelelor, iar in jurul gatului are o prindere deosebita. Apasa oricare din fotografii pentru a fi redirectionata spre site:

Fotograf: Cristiana Florea

Multumesc The Vivienne pentru cele mai frumoase rochii din garderoba mea ❤

Care e preferata ta?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.