Autumnal Series – Emerald green vibes


Autumnal Series – Emerald green vibes

Nu era planificat pe astazi articolul acesta, insa n-am putut sa lenevesc prea mult desi este duminica. Atunci cand faci ceea ce iti place, chiar nu conteaza ce zi este sau cam orice altceva. Incercam sa caut diverse piese pentru inspiratie, pe care mai apoi sa le pun pe usb si sa le ascult in masina. Pana cand am dat de melodia Deliei si m-am blocat la ea, amintindu-mi ca fotografiile care urmeaza sa le pun in articol se potrivesc de minune cu aceasta piesa care te duce in mii de stari. Dai si tu play, sa treaca timpul mai frumos:

Astazi nu am niciun stres, e asa un sentiment fain duminica, aleg sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la ceea ce urmeaza. Dupa ce zilele trecute citisem articolul fetei care s-a ales cu arsuri groaznice dupa noapte din Coletiv de acum doi ani, articol la care am plans pret de 20 minute, mi-am readus aminte ca suntem atat de egoisti si atat de putin empatici… Astazi am meditat la tot trecutul meu de pana acum – cat de stresata obisnuiam sa fiu cu privire la viitor -, dar care m-a facut independenta, puternica si capabila sa apreciez tot ceea ce am astazi si omul care sunt in prezent. Am meditat si am zambit, gandindu-ma la felul in care toate se aseaza la locul lor, la momentul potrivit. Cred ca este una dintre cele mai frumoase trairi din viata asta. Ar trebui sa practicam recunostinta fata de sanatatea pe care o avem, persoanele din preajma noastra si faptul ca atata timp cat avem un acoperis deasupra capului si forta sa ne urmarim visele putem sa ne numim norocosi.

Photo credits: Bunzac Andrei

Outfit details

In articolul precedent va spuneam eu cum am eu acum o obsesie cu cizmele peste genunchi si cu fustele de la Stradivarius care se aseaza incredibil de bine pe talie si sunt croite in asa fel in sa nu vina drept pe tine si in talie sa iti ramana larga. Tot secretul lor consta in faptul ca au un fermoar care se desface complet, astfel incat sa le poti imbraca lejer. Mi se par geniale si nu m-am putut abtine sa nu mai creez un look si cu aceasta fusta. Cizmele mele vechi negre cu tocul gros s-au rupt si le-am inlocuit cu acestea de la Deichmann care au fost la un pret super bun – in jur de 200lei. Au un toc subtire de 10 cm si botul usor ascutit, exact cum le prefer in ultima vreme. Bluza este din Bershka si mi-a placut culoarea, acest verde smarald pretios. Geanta este de pe Jadu.ro, am mai purtat-o de foarte multe ori si e timpul sa intre la sectiunea shop my clothes. Cerceii sunt HM, dintr-o colectie mai veche.

Urmeaza o noua saptamana, abia astept tot ce urmeaza sa se intample. Noi proiecte, colaborari si sper ca incepand cu anul viitor sa trec totul la un alt nivel.

Sper sa ramai alaturi de mine si sa iti dau si tie din energia mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.