Ode to femininity. Jolidon Campaign, 8 March 2018


8th of March, 2018

Ode to femininity este primul meu shooting din cei 5 ani de activitate, de acest fel, publicat pe blog. Nu mi-am dorit niciodată să mă expun în vreun fel, să îmi expun corpul și de cele mai multe ori m-am simțit foarte jenată de orice fel de apariție de acest gen. Nu sunt nici pudică, nu mă înțelegeți greșit, însă preferăm să nu întru în gura lumii, cum s-ar spune. 

De ce Odă feminității? De cele mai multe ori feminitatea rămâne uitată într-un con de umbră chiar și în zilele noastre, când femeile nu mai sunt subapreciate sau subestimate. Odată cu această zi, 8 Martie, îmi doresc să sărbătoresc feminitatea și să mă bucur de faptul că sunt femeie.

În ultimii ani, am ieșit din zona mea de comfort tot mai mult și mai mult, am realizat diverse proiecte și am cunoscut oameni interesanți. Asta m-a format în felul în care sunt astăzi: o femeie independentă, care nu ascultă gura lumii și care a realizat că indiferent de felul în care arată corpul ei, nu asta o definește. Asta m-a făcut să ajung creez aceast articol, care poate altfel nu ar fi apărut.

Prin această campanie am celebrat feminitatea în cel mai frumos mod posibil, purtând lenjerie intimă deosebită, marcă românească, Jolidon, amindintu-mi chiar și mie să nu uit să fiu feminină.

Ce înseamnă feminitatea pentru mine? Poate… un uragan de trăiri interioare, printre cele mai puternice: de la încredere nemărginită în sine până la nespus de multe piedici pe care ni le punem singure. O combinație între antiteză, nebunie, succes, competiția cu tine însuți, dorința de a avea grijă de tine și de corpul tău prin ceea ce gândești, mănânci sau îmbraci. Sau poate inocența în fața bărbatului pe care îl iubim, felul în care mergem pe tocuri sau modul în care ne dăm părul după ureche. Ar putea însemna o multitudine de lucruri. Ar putea arată în următorul fel, transpus în imagini:

Am ținut neapărat să fie implicate doar femei în crearea acestei campanii, rezultatul urmând să fie o odă adresată femeilor, feminității și a ceea ce pot realiza prin imaginație și prin propriile puteri. Singurul touch masculin, am preferat să fie o melodie.

 

1. Body Prelude negru cu inserții broderie și porțiuni transparente din tul

Fără cupe, fără bureți și fără sârme. Asta prefer să port în general și astfel reușesc să mă simt bine în pielea mea. 

2. Sutien și chilot Prelude din dantelă Chantilly

Ambele din dantelă, foarte comode și o culoare deosebită.

3. Body negru Jolidon Clandestin din dantelă și microfibra

Un body îndrăzneț, o piesă statement pe care o putem purta și că atare, poate cu o geacă neagră din piele. Am adăugat un sutien negru datorită faptului că era destul de transparent.

Multumiri: 

PR Jolidon
Photographer: Cristina Vâjâean
Make-up artist: Odajii Vasilisa

Produsele le puteți găși ușor, accesând titlurile cu denumirea fiecăruia de mai sus sau accesând link-ul de mai jos pentru a ajunge pe prima pagină Jolidon.

https://shop.jolidon.ro

Sfatul meu pentru toate femeile care mă urmesc este: crede în tine, mai ales atunci când nimeni nu o face, luptă pentru visele tale acționând zilnic cu pași mici, acceptă faptul că există și zile proaste sau mai puțin productive, experimentează-ți mai mult feminitatea și profită de faptul că ești femeie.

 

Pentru tine, ce înseamnă feminitatea?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s