Most Active Fashion Blogger – Digital Divas Awards 2018


Digital Divas Awards 2018

După cum ați văzut deja pe Facebook și/sau Instagram, am fost nominalizată la Digital Divas Awards 2018. Am tot anunțat și v-am rugat să mă susțineți, haha.

Totuși ce înseamnă Digital Divas Awards?

Digital Divas creează în fiecare an un moment de întâlnire a comunității de fashion & beauty bloggers din România, aducând în prim plan noi tendințe, vorbitori renumiți și subiecte de interes. Timp de o zi, în unul dintre cele mai frumoase locuri din București, la Palatul Bragadiru, comunitatea participă la sesiunile unei conferințe ce oferă multă inspirație, socializează și asistă la gala celor mai bune proiecte și bloguri ale momentului.

Play me, play me, plaaaaay me:

Pentru mine este o onoare faptul că am fost aleasă, pentru că e clar că sunt mii și mii de bloguri la ora actuală în România. Activând din 2013, cu o mică pauză de un an și neavând timp suficient să mă ocup de el am rămas întotdeauna cu un gust amar că nu a evoluat cum mi-aș fi dorit. De aproximativ doi ani, indiferent de cât de greu ar fi fost situația pentru mine – financiar sau emoțional, nu am abandonat proiectul care – contrar tuturor părerilor din afară – nu îmi aducea oarecum nici un beneficiu dacă trăgeam linie, însă mă împlinea pe mine, că persoană. Astăzi însă, mă bucură să văd că nu am luptat degeaba. Înseamnă mult pentru mine că am făcut din asta o menire, să văd că sfaturile mele ajută alți oameni; oameni care îmi scriu, care mă văd un exemplu și care ar vrea 30 minute din timpul meu, doar că să mă cunoască mai bine. Asta am și făcut, cât am putut: am ieșit cu voi la cafea, am răspuns fiecăreia dintre voi la mesaje și am încercat să transmit un mesaj cât se poate de realist în social media. Am încercat să subliniez: că trendurile vin și mor, doar stilul este cel care trebuie conturat și asumat; faptul că trebuie să purtăm hainele cu o anumită atitudine, atitudine care să ne facă să fim interesante – nu firma hainelor sau prețul acestora; faptul că trebuie să purtăm ceea ce ne stă bine nouă – în primul rând și nu în ultimul rând faptul că poți avea aceleași haine în dulap și să reușești să faci ceva cu ele, având piesele de bază potrivite și adăugând poate doar un element nou, din lună în lună.

Mă face să râd faptul că după ceva ani, muncă mea devine puțin mai cunoscută și primesc întrebări de la diverse persoane: cum ai făcut, cum de ai crescut așa, etc. Nu am făcut nimic, doar am progresat puțin câte puțin în fiecare lună. De altfel atât de puțîn încât câteodată îmi venea să abandonez totul… Nu am crescut repede, am crescut încet – dar sigur. Am deja prieteni în social media, majoritatea pe Instagram, cu care țin legătura și am avut diverse colaborări. Sunt foarte deschisă și cred că asta a atras oameni faini spre mine.

Îmi doresc să continui cu blogul, e ceva ce simt că îmi e în sânge pentru că încă de când eram în generală aveam preocupări care m-au pregătit pentru asta, că să spun așa și tot ceea ce fac acum îmi este atât de logic și de ușor de descifrat, cumva parcă făcut pentru mine. Nu multă lume își găsește drumul profesional în viață, să facă ceva care să le aducă o oarecare satisfacție. Sunt recunoscătoare.

Votul tău m-ar ajuta enorm, ar însemna că munca depusă până acum e apreciată și că cineva acolo se regăsește în povestea mea și vrea să ajute.

Sistemul de votare e deschis până în dată de 15 Aprilie 2018, exact ziua mea. Sper să fie cu noroc!

Cum votăm? Accesând următorul link:

http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/

Aici va trebui să îți introduci adresa de e-mail, cu ajutorul căreia vei primi link-ul de votare. Pe mine mă găsești la Categoria 3 – Most active Fashion Blogger ❤

Most Active Fashion Blogger
În această categorie se pot înscrie bloggeri de fashion cu peste 2 ani de experiență și cu o prezența activă în rețelele sociale. Sunt apreciate acele bloggerite care s-au remarcat prin continuitate și o prezență consecvență în blogging.
În aprecierea nominalizarilor vor fi urmărite criteriile: frecvența articolelor (cel putin 1 articol pe luna, în ultimele 3 luni), relevanța articolelor pentru categoria aleasă (fashion) și creativitatea conținutului.
Blogurile care nu au content original nu pot intra în competiție.

Acest premiu este desemnat 50% prin vot public și 50% prin votul juriului.

Nu uita să îți votezi și restul favoritelor cu ocazia asta! Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare vot în parte.Oricât de neînsemnat ar fi pentru tine, pentru mine contează enorm!

Outfit: NAKD Fashion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.