Silk`n ReVit Essential: my favorite beauty gadget for fresh skin


Silk`n Romania

In dimineata aceasta, in timp ce am savurat o cafea, mi-am facut ultimul tratament de microdermabraziune chiar la mine acasa cu ReVit Essential.

Cand am aflat despre produsele Silk`n Romania, la conferinta THE WOMAN, mi-a atras atentia in mod special acest beauty gadget pe care il cunosteam foarte bine in varianta lui de la salon: l-am si folosit pe clientele mele, dar il si foloseam regulat in tratamentele pe care mi le facea cosmeticiana mea. Sincera sa fiu, pentru un ten gras, cu tendinta de ingrasare, punctele negre si porii dilatati sunt la ordinea zilei iar acest produs imi este indispensabil. Am un ten curat si ingrijit, dar asta numai pentru ca merg des la cosmetica unde imi fac mereu microdermabraziune si tratament traditional cu extractie. Ei bine, cand am aflat ca pot avea un beauty gadget ergonomic pe care sa il pot folosi acasa si care isi face treaba foarte bine, am fost curioasa sa vad despre ce este vorba.

Da, efectele sunt vizibile atat pe loc, dupa utilizare cat si dupa cateva utilizari la intervale suficient de mari incat tenul sa nu fie agresat. Pielea devine mai elastica, fina si am observat ca dupa folosirea aparatului impreuna cu o crema potrivita tenului meu, fondul de ten se aseaza impecabil cu un beauty blender umed. Sunt dependenta de pasii astia deja. Microderma – crema – fond de ten aplicat cu buretel umed. Trebuie sa incercati. Arata incredibil de natural, ca si cum ai fi avut dintotdeauna pielea aia perfecta pe care unele persoane chiar o au din nastere. Ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate din nastere, dar cu putin efort – totul e posibil!

Aparatul vine cu doua capete: unul mai abraziv si unul mai fin, in functie de intensitatea dorita si de tipul de ten: normal sau sensibil. Eu am folosit capatul abraziv pentru ca tenul meu este obisnuit cu tratamente microderma, insa pentru inceput este recomandat capatul fin. Acest pas de abraziune, lasa tenul fin curatand tenul de impuritati si micile puncte negre.

Pasul care ne ajuta la revitalizarea tenului este aspirarea in vid care se realizeaza in prealabil, in timp ce folosim capatul abraziv datorita faptului ca se stimuleaza circulatia sangelui.

Eu am urmat pasii de pe site, cu toate ca stiam deja “cu ce se mananca” treaba. Foarte util si informativ explicat, imi place tare mult cum au descris produsul la ei pe site:

Silk`n ReVit Essential: http://silknromania.ro/dispozitiv-pentru-exfoliere-prin-microdermabraziune-cu-particule-de-diamant-silkn-revit-essential/

 

La cumpararea unui produs ReVit Essential, Silk`n Romania ofera un MicroNail, aparat care ne ajuta sa ne ingrijim unghiile si sa le pastram sanatoase si stralucitoare. Foloseste codul AlinaBodaSilkn si beneficiezi de acest cadou din partea noastra!

Comanda aici:

http://silknromania.ro/dispozitiv-pentru-exfoliere-prin-microdermabraziune-cu-particule-de-diamant-silkn-revit-essential/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.