YouAsked: Cum ne imbracam cu bani putini


Am lipsit cam mult de pe blog, însă cu siguranță am compensat cu prezența pe Instagram. Am primit un feedback foarte bun la ultimul articol legat de activitatea mea ca și însoțitor de zbor, devenind unul dintre cele mai vizualizate articole din acest an. Mă bucur că ești aici de fiecare dată când postez, contează mult.

press play, good vibes provided:

Se întâmplă foarte multe lucruri frumoase anul acesta în viața mea, urmează noi și noi colaborări pe care abia aștept să vi le prezint pentru că sunt foarte încântată, am selectat doar ceea ce mi se potrivește, doar cele în care cred cu tărie. Funny thing is that, acum 5 ani știam doar eu că va urmă doar bine și voi face exact ceea ce îmi doresc să fac, sunt fericită că am reușit să demonstrez și altor persoane asta.

Întotdeauna am reușit să tratez orice situație cu calm, însă acum sunt mai calmă și mai relaxată că niciodată. Cu siguranță ce este mai bun abia acum începe, mai avem multe vise care abia așteaptă să fie îndeplinite. Pas cu pas, orice este posibil.

Ca rod al muncii mele, sunt cea mai fericită că din primul meu salar ca stewardesă reușesc să îmi duc părinții în concediu în Barcelona. Cu toate că nu am cum să ii răsplătesc pentru tot ce au făcut pentru mine, abia aștept să le văd reacțiile la primul lor zbor cu avionul și prima experiență într-un oraș atât de mare, într-o țară cu totul străină. Este un sentiment frumos, aștept cu nerăbdare momentul.

YouAsked: Cum ne îmbrăcăm cu bani puțini?

Pe lângă toate vibe-urile pozitive de astăzi, vreau să promovăm puțin hainele din outleturi și SH, ca urmare a faptului că m-ați întrebat cum ne îmbrăcăm cu bani puțini. Acum trei ani promovam tinerii designeri, îmi doresc și acum să încurajez asta, însă am rămas cu un gust amar după toate eforturile făcute atunci și prefer să nu întru în detalii.

Vreau să înțelegem faptul că a purta haine din outlet și SH nu înseamnă că nu avem bani. Nu este deloc un lucru înjositor, chiar din contra. Prin faptul că purtăm haine care sunt produse deja de câțiva ani susținem sustenabilitatea în modă. În condițiile în care se fabrică haine pe bandă rulantă, cumpărând haine noi nu face decât să încurajeze producătorii să producă și mai mult. Eu nu îmi doresc asta.

După ce am postat două look-uri cu haine din outlet pe Instagram, mi-ați scris multe mesaje prin care m-ați întrebat în ce outlet am căutat haine. Am luat la rând toate outlet-urile și SH-urile din centru și Mărăști. Nu știi niciodată când vei găși “the one” piesă aceea vestimentară care îți vine perfect și este la un preț foarte mic. Înafara de Tabita, vă recomand să intrați în fiecare și să nu vă descurajați dacă nu găsiți nimic. Keep searching!

P.S. Îmi pare rău că am uitat de accesoriul(tot din outlet) de la gât în 99% dintre fotografii, îmi plăcea tare mult cum completează outfit-ul. L-am dat jos în mașină pentru că era foarte cald și am uitat de el. Oh well…

Vreau să îi mulțumesc lui Bunzac Andrei pentru fotografii și pentru toate colaborările de-a lungul timpului.

Mă bucur mult când găsesc oameni creativi, pe aceeași lungime de undă cu mine.

Oameni în care poți să ai încredere că vor face treaba bună, dar și care îți respectă viziunea și ceea ce îți dorești să transmiți.

Can you feel the rush?

Photo credits: Bunzac Andrei

Vreau să îmi sugerați locuri/zone din Cluj în care găsim outlet-uri faine. Aștept cu drag comentariile și mesajele voastre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.