#YouAsked: L`Oreal Casting Creme Gloss 810


Relax and enjoy this song too:

Înainte să îmi aleg vopseaua, am căutat pe google niște variante. Am dat de L`Oreal Casting Creme Gloss și nu știam exact ce să aleg, nu știam cum ar ieși. Am căutat nuanța 810, cea pe care o aveam în mâna când analizam vopselele la Auchan, dar nu am găsit nimic care să îmi dea un indiciu despre cum ar arată. Atunci am zis că ce-o fi o fi, am luat-o, iar acum vreau să vă vorbesc despre ea și despre cum îmi îngrijesc părul. Sper să ajute pe cât mai multe dintre voi.

Important de știut despre această vopsea este faptul că nu conține amoniac. Vestea bună este că nu distruge firul de par. Vestea rea este că nu deschide nuanța părului, logic. Însă, e bine de menționat, nu toată lumea se pricepe. Deci, această vopsea îți va oferi o culoare senzațională, un par mătăsos și strălucitor, însă nu îți va schimba cu mult culoarea decât dacă ai o culoare deschisă și optezi pentru ceva mai închis. După cum se menționează și pe cutie, culoarea durează până la 28 spălări.

Pentru a-ți alege mai ușor nuanța potrivită, am descoperit abia acum că cei de la L`Oreal au realizat o pagină unde te îndrumă și îți prezintă toată gama de nuanțe:

Ghid alegere culoare L`Oreal Casting Creme Gloss 

Dacă ai apăsat pe textul de mai sus înseamnă că deja știi nuanța potrivită pentru părul tău. Eu una am ales nuanța 810 – blond perlat. Trebuie să menționez faptul că înainte de colorare, am decolorat rădăcinile pentru a ajunge la o culoare uniformă, o bază perfectă pentru a aplica vopseaua L`Oreal. Acum, întrebările primite de la voi cel mai des sunt legate de modul în care îl decolorez: aici am explicat în detaliu cum procedez

Eu aș recomanda totuși să nu îl decolorați, decât dacă vă doriți o culoare deschisă de blond. Dacă totuși decideți să îl decolorați, aveți mare grijă la felul în  care procedati. După decolorare părul devine aspru și tern, trebuie să îl îngrijiți mai mult. Șampon special, balsam special și uleiuri pentru păr deteriorat. Eu îl tund foarte des și asta mă ajută enorm. Va recomand să tundeți vârfurile lunar, nu există tratament mai bun. Atunci când ești blondă, decolorată, nu există să ai păr foarte lung și sănătos. Părul decolorat se rupe și se distruge în timp. Eu am ales să fiu în continuare blondă și să îl tund des pentru a fi sănătos și strălucitor.

Produsele pe care eu le folosesc pentru spălarea și îngrijirea părului sunt: L`Oreal Low Shampoo, balsam din gama Arginine Resist(toată gama e OK), spray leave-in. Pentru un păr ultra deteriorat recomand uleiuri de par care conțin ulei de argan sau untul natural de cocoș pentru serile în care poți să rămâi cu untul în păr peste noapte, pentru un tratament intens. Dacă ai părul lung, poți împleti o coadă la baza gâtului, după ce ai aplicat unt de cocoș suficient pe lungime. Dormi așa, iar dimineața îl speli normal. Untul de cocoș reface structura firului de par, în mod natural.

Înainte, culoarea mea era blond argintiu – gri. După aplicare, culoarea părului a devenit caldă, dar nu gălbuie. Mai bine vedeți voi pozele:

Înainte

View this post on Instagram

🏝 E N D O R P H I N S

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

După:

Deși, în mod normal, nu cred că aș fi optat pentru a renunța la gri, îmi place enorm rezultatul. Sper să vă ajute informațiile din acest articol. Dacă v-a plăcut să nu uitați să dați share pe facebook și să-mi lăsați un feedback. E valabil și dacă nu v-a plăcut! 🙂

Weekend perfect!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.