NEWS


Deși toate noutățile se află de pe Instagram cel mai rapid, mi-era dor să scriu. Să vă scriu. Știu că unora vă era dor să vedeți un articol nou aici, să vă spun noutățile din Cluj/Beauty/LifeStyle sau din viața mea.

După cum ați văzut, s-a redeschis Starbucks din Iulius Mall. Personal, îmi place paleta de nuanțe folosite și aspectul ușor industrial. Deși nu sunt mare fan Starbucks, mi se pare locul cel mai fain dacă mergi în Iulius și vrei să bei o cafea afară. Ori dacă vrei să lucrezi și ai nevoie de spațiu pentru laptop, priză și atmosferă pentru asta. Anyway, e fain, o să vedeți.

În aceeași zi, recent, s-a deschis și un magazin fizic Gerovital, tot în Iulius Mall. Găsiți toate gamele lor, cu prețuri pentru toate buzunarele.t Ce pot să vă recomand la orice oră, indiferent cine ma intreaba, sunt produsele pentru demachiere.

În altă ordine de idei, știu că vă e dor de un outfit post, însă în ultima vreme, am pus puțin accentul pe video și mai exact pe YouTube. Vă aștept acolo, cu un feedback, o idee pentru noile video-uri ce urmează. Am și călătorit in zilele libere, mi-a rămas destul de puțin timp liber. Chiar dacă nu pare, se lucrează destul de mult și pentru un look post – iar prioritățile au fost altele.

View this post on Instagram

Lucky to witness these sunsets 🕊🌙 pic by me

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

Că tot am vorbit despre călătorit, aseară am deschis o sticlă de prosseco pentru a sărbători faptul că, într-un final, am reușit să mă decid cu Boti unde mergem în concediu, am luat biletele de avion și cazarea pe AirBnb. Mai avem totuși să închiriem o mașină, dar pentru aia mai este vreme. Este prima vacanța în 5 ani, în care vom fi singuri. Sunt curioasă cum o să fie. Nu am văzut insula decât în fotografii, însă dacă vă doriți o locație inedită cu locuri neamenajate, v-o pot recomanda deja: Fuerteventura, Insulele Canare. Mai puțini oameni, mai multă natură.

Pentru bilete, vă recomand momondo.ro (WizzAir) și cazare AirBnb, Booking.com. Așa am procedat dintotdeauna. Nu știu cum dar m-am setat pe Spania anul acesta. Vă recomand și Alicante, ceva mai accesibil, dar mai populat. Să nu mai vorbim despre Barcelona. Frumoasa, dar suprapopulată și scumpă.

Ca să închid paranteza cu călătoritul, să revin la partea cu noutățile: am deschis în sfârșit un cont de Instagram unde voi posta hainele/and other stuff pe care vreau să le vând din garderoba mea. Astăzi urmează să pun la poștă primele 5-6 colete, iar aseară m-am întâlnit cu câteva dintre voi la Iulius – super fete, frumoase, inteligente. Mă bucur să am așa oameni care mă urmăresc.

https://www.instagram.com/shopmycloset.alinaboda/

https://www.instagram.com/p/Bl3gnUMA6UA/?taken-by=shopmycloset.alinaboda

Se întâmplă foarte multe lucruri vara, ador sezonul cald. Multe ore cu soarele pe cer, multă forță de muncă, toate lucrurile faine se întâmplă acum. Festivaluri, construit de case, idei noi, călătorii. Le vreau pe toate.

View this post on Instagram

Royal Wheel 🎡 @lidlromania

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

Va urma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.