Lucruri mici care fac diferența


 

M-am schimbat foarte mult în ultimii 8 ani, de când am venit la Cluj. Cred că sunt mai bine de 5 ani de când am spus pas cluburilor, cheltuitului aiurea și pierdutul nopților, în general. Simțeam că nu mă ajută să evoluez în niciun fel. Am început să lucrez mai mult la mine, că om. Să mă dezvolt, să mă descopăr și să încerc să fiu fericită. A fost greu să fiu aici singură. Câteodată încă mai este greu să rămân pozitivă, însă am evoluat mult și am cunoscut oameni dragi care îmi sunt acum a doua familie.

Am pus mai mult accent pe sănătate, am renunțat la multe obiceiuri nesănătoase, am fost la diverse controale medicale și la dentist. Trebuie să învățam să avem grijă în primul rând de noi și de sănătatea noastră înainte să aruncăm banii pe haine, produse de beauty, gagdeturi sau alte lucruri materiale.

Am pus bani deoparte, pentru visul meu.

Am renunțat anul acesta la multe colaborări mici pentru a avea timp pentru mine. Jobul actual nu îmi permite să mă ocup atât de mult de blog, însă toate se întâmplă cu un scop. Acum am ocazia să călătoresc cum nu nici îmi imaginam mai demult. Să călătoresc pentru plăcerea mea, nu pentru a promova ceva. Să mă dezvolt și să mă relaxez, fără un program făcut de cineva care să îmi spună ce și cum să fac.

View this post on Instagram

Morning ♥️🌲☕️

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

Haine îmi cumpăr destul de rar, iar cosmetice – strictul necesar. Asta e adevărul. Pe instagram găsiți o parte din hainele pe care vreau să le vând.

https://www.instagram.com/shopmycloset.alinaboda/

Am ocazia să testez diverse produse de beauty sau mai primesc haine ori accesorii, însă le selectez cu mare grijă și prefer să refuz cele în care nu cred, decât să fac un lucru de mântuială.

Lucrurile materiale nu o să îți aducă împlinire, nici statut, nici respect. Cu atât mai puțin fericire. (Poate puțin mai mulți followers, dar intrăm deja in alt subiect.)

Zilele trecute mi-am încărcat bateriile la munte, în Păltiniș. Nu am fost demult la munte, vara. Atâta liniște, calm, frumusețe… A fost exact ceea ce aveam nevoie.

View this post on Instagram

this morning was so quiet and beautiful…

A post shared by AIina Boda (@alinaboda) on

Ceea ce vreau să împărtășesc din experiența proprie este să încercăm să vezi lucrurile într-o lumina bună, indiferent de situație. Să încercăm să renunțam la lucrurile care nu ne aduc nici un plus de valoare, să punem preț pe ceea ce ne încânta sufletul, să ne relaxăm mai mult și să facem fix ceea ce simțim.

Lumea are nevoie de oameni calzi și cu adevărat fericiți, nu de vieți “perfecte”.

Mă pregătesc să merg la ediția de vara BBM Cluj, chiar dacă nu mă simt foarte bine, mă mobilizez și ies la aer. Îmi place ideea și locația de anul acesta: Summer Picnic pe malul Someșului. Abia aștept să le văd pe fete!

P.S. Aștept cu nerăbdare să călătoresc din nou, să descopăr locuri noi, să rătăcesc fără griji prin colțurile lumii.

Tu ce lucruri mici faci pentru tine?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.