Activități de iarnă – new look post + my top 5 on Netflix


NEW LOOK POST

hit play for the perfect Christmas vibe:

În ultima vreme am cam evitat să îmi petrec timpul în aer liber și am trecut pe hibernarea de iarnă. Deși lucrez la fel de mult, timpul petrecut afară s-a redus drastic și prefer să mă cuibăresc în pat la un serial sau la un documentar bun. Săptămâna trecută, totuși, mi s-a făcut dor de un street style shooting și cred că și vouă vă era la fel de dor de un look post de iarnă. Am luat-o pe Ștefana (@ste.photostudio), am colindat Piața Muzeului care arată foarte christmassy și am scos câteva cadre faine, credem noi.

Poate îți mai aduci aminte de acum un an-doi că atunci când venea iarna purtam într-o veselie haine negre. Dulapul meu devenea brusc o gaură neagră și singurele piese pe care îmi doream să pun mâna erau hainele negre. De atunci și până acum, lucrurile au luat o întorsătură… colorată, aș putea spune. Nu e că și cum nu îmi mai place să port haine negre, însă mi-am dorit o schimbare. O schimbare care să reflecte cel mai fericit și bun an pentru mine, anul 2018. Mi-am exprimat veselia în culori, iar look post-ul de astăzi vine ca dovadă:


Outfit details:

Faux fur coat – Bershka

Mom jeans – Terranova 

Turtle-neck blouse – Zara

Boots – NA-KD Fashion

Bag – Tiara Concept Store (@tiaraconceptstore)

Accesories – H&M


Photography: Ştefana Mihăilescu Photography


Deși nu s-a terminat 2018 nu pot să nu mă uit în spate, la tot ce s-a întâmplat în acest an și să nu analizez ce a fost și să zâmbesc. Posibil să realizez un articol cu tot ce s-a întâmplat frumos, un fel de highlights 2018, să reînviu amintirile frumoase din acest an. Deocamdată vreau să va împărtășesc un top 5 al serialelor/documentarelor care m-au captivat în ultima vreme pentru că sunt sigură că împărtășiți cu mine starea de hibernare despre care vorbeam la început și mi-a fost cerut destul de des un asemenea top, so here it is:

changing the mood a bit

Top 5 Netflix series/documentaries

           1. The Crown

Un serial mai mult decât captivant despre viața Elisabetei a II-a care devine regină a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth, la vârsta de 26 ani, în anul 1952. Mi se pare incredibil cum a reușit să se adapteze și să facă față tuturor provocărilor de-a lungul timpului, pe parcursul celor aproape 67 ani de domnie, fiind declarată cel mai longeviv monarh în viață din lume. O lecție despre viață, datorie, schimbare și putere. Must see!

           2. Sherlock Holmes

Cred că acest serial îl vei încadra ori la LOVE ori la HATE. Ușor dus la extrem serialul este unul cerebral, iar Sherlock Holmes, celebrul detectiv din rolul principal, face niște deduceri foarte logice, însă destul de incredibile pentru a descoperi diverse mistere, de obicei deslușind crime. Pe mine una m-a captivat, am terminat toate sezoanele în mai puțin de o lună.

           3. Gaga: Five Foot Two

Un documentar mai mult decât realist despre viața și trăirile interioare ale celebrei și exuberanței Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta. De ce îl consider un must-see? Pentru că ne aduce aminte că până și cei mai mari artiști ai vremurilor noastre sunt oameni ca noi și mai ales ne demonstrează încă o dată că banii și faima nu sunt cheia către fericire.

          4. The Haunting of Hill House

Atipic a tot ceea ce am prezentat până acum, acest serial de groază m-a captivat, m-a ținut în suspans și m-a făcut să fac exclamații cu voce tare în timp ce mă uitam singură la el. Ideea este una banală, o casă bântuită – care se dovedește a avea propria viață, însă ceea ce este genial la acest serial este modul în care a fost gândit, regizat și pus cap la cap. Mindblowing.

          5. Diana: In her Own Words

Dacă vei vedea The Crown, vei prinde gustul, că să zic așa, de a descoperi mai multe despre dedesupturile casei regale. Așa am ajuns să vizionez acest documentar despre viața prințesei Diana. O viață tristă, după cum recunoaște chiar ea. O viață în care s-a simțit nedorită de al ei prinț și asaltată de ziariști, care a dus la boli fizice și depresii care aproape că au făcut-o să își ia viața. Pe când totul începea să aibă un rost, după divorț, moare într-un accident de mașină lăsând în lacrimi o lume întreagă. Am plâns ca un copil.


Revenind asupra hibernării, de ieri până astăzi s-a întâmplat minunea: a nins la Cluj ca în povești! Avem zăpadă de 10 centimetri și sper să fie așa și de Crăciun! Nu sunt adeptă frigului, însă cu siguranță astăzi nu voi stă în casă cum vă spuneam că am făcut-o toată iarnă, la seriale, ci voi ieși cu Boti la zăpadă. Abia aștept să mâncăm niște paște de la La Casa Cluj și să ne încălzim cu un vin fiert, admirând Târgul de Crăciun de la Cluj.

Este o atmosfera de basm, mă simt extrem de fericită…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.