Vichy Mineral 89 – aliatul tenului la bordul aeronavei


Welcome on board!

Destination? Healthy-looking skin!

Vichy Mineral 89
Play

Vichy Mineral 89 este genul de produs pe care nu trebuie să îl testezi o lună pentru a-ți da seama că îl vei iubi iremediabil. Îl testez deja de două săptămâni, însă am știut de la prima aplicare că va ocupa un loc în rutină de îngrijire a tenului meu pentru multă vreme de acum încolo. De ce? Îmi oferă o senzație intensă de hidratare chiar de la prima aplicare, ca o gură de apă proaspătă și destul de rece într-o zi caldă de vară.

Fără miros și  fără alcool etilic acest serum conține 11 ingrediente dintre care 89% apă termală mineralizantă. Împreună cu acidul hialuronic de origine naturală acestea hidratează, fortifiază și ajută la reumplerea pielii pentru un aspect mai sănătos și luminos. Este primul serum pe care îl testez și constat că are atât de puține ingrediente.

Datorită faptului că lucrez în aviație, tenul meu are de suferit. Sunt expusă unor agresori ai pielii, cum ar fi: aer uscat, presiune scăzută, oboseală și stres. Avioanele comerciale sunt presurizate ca și cum am fi la o altitudine cuprinsă între 1800-2400 metri, că si cum ne-am afla pe vârful unui munte. Cu cât este mai mare altitudinea, cu atât mai puțin sânge va ajunge la nivelul pielii, ceea ce poate contribui la aspectul său tern. Pielea noastră se simte cel mai bine atunci când umiditatea aerului este între 40% și 70%. Valorile maxime ale umidității din avion sunt în jur de 10%. Acest aspect poate duce la uscarea pielii afectând și funcția de barieră protectoare a acesteia. Din această cauză, încerc să am mai multă grijă de tenul meu decât înainte de a mă fi angajat ca însoțitor de zbor. Folosesc înainte și după zbor Vichy Mineral 89, iar în timpul zborului am grijă să beau minim 1l de apă pentru fiecare 3 ore petrecute în zbor. Dacă nu am reușit să beau apă în timpul zborului, mai mult ca sigur voi recupera acasă. Am început să beau mai mult apă ca înainte, undeva la 3l de apă pe zi.

 

 

Ce îmi place cel mai mult la acest produs? Îl poți folosi oricând și se potrivește oricărui tip de ten. Utilizează-l dimineața, la prânz, seara ori ca bază de machiaj și va face o treabă excelență, indiferent de momentul zilei. Se aplică ușor, având o textură lejeră care intră rapid în piele fără a lăsa vreo pelicula grasă. Poți să îl aplici chiar și în zona sensibilă din jurul ochilor, fără să îți cauzeze neplăceri. Cu siguranță unul dintre cele mai bune serumuri cu efect booster de hidratare pe care l-am folosit vreodată.

 

La doar 80lei* pentru o sticlă de 50ml, Vichy Mineral 89 este un produs de lux pentru îngrijirea feței mai mult decât accesibil pe care îl recomand cu încredere.

* preț online la unele farmacii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.