Sunny Bistro and Lounge


Aș putea să încep povestea de astăzi spunându-va cât de frumos este la SUNNY Bistro and Lounge, fie că alegi să mergi singur/a și să stai la geam ori cu prietenă ta cea mai bună alegând să stai pe canapea lângă contrastul magic de verde emerald și negru ori la întâlnirea aceea de business stând pe scaun, sorbind o cafea în timp ce îți notezi următoarele detalii în agendă. Totul este “instagramabil”, cum am spune noi, blogerii.

play

Însă, vreau să vă spun că nu e doar atât. De multe ori am nimerit în locuri frumoase, însă cu mâncare proastă. Meniuri variate dar mâncare stătută, reîncălzită. Din experiență proprie, un bistro/lounge cu un meniu normal, mai restrâns, va avea o mâncare mult mai proaspătă și gustoasă. Așa e și în cazul Sunny Bistro and Lounge. Pot să vă recomand cu toată încrederea micul dejun crostini cu avocado și salată sau omletă quatro formaggi iar dacă vă plac supele cremă trebuie musai-musai să încercați supa cremă de cartofi cu chorizo. Doamne, cum e! Pentru că nu prea sunt fan desert, am testat doar waffles cu ciocolată – un deliciu pentru iubitorii de dulce.

Dintre băuturi vă recomand fresh-ul de portocale și capuccino, merg excelent lângă micul dejun. Dacă vă plac ceaiurile, preferatul meu este cel negru – la care îmi place să adaug lapte, pentru a-l face cremos și gustos. Ceaiul negru are 30mg cafeină, puțin mai tare decât ceaiul verde și este un substituent excelent pentru cafea, foarte bun dacă ai nevoie de energie și nu îți place cafeaua.

Behind the scenes.

În ziua în care am fost în vizită la ei, m-am trezit destul de târziu, a trebuit să mă spăl pe par, să mă machiez, iar timpul a trecut mai repede decât credeam și am ajuns acolo fără să mănânc. Am făcut ședința foto, iar apoi am comandat micul dejun. Se făcuse ora 14:00 și eu nu mâncasem nimic, iar ultimele cadre erau cele cu mâncarea. Mama mia, ce greu a fost! Pe lângă faptul că sunt o gurmandă, îmi place să mănânc – în special micul dejun – totul arăta atât de bine încât abia așteptam să gust totul.

Dacă te-am făcut curios/curioasă, localul se află pe strada Regele Ferdinand nr.37, la răscurce de drumuri în inima Clujului. Personalul este foarte drăguț, atmosfera este una caldă și primitoare, abia aștept să le calc din nou pragul. Mai multe nu vă spun, o să vă las pe voi să descoperiți localul. Până mai merge melodia pe fundal, vă las câteva poze și detaliile outfitului pentru că am primit multe întrebări legate de asta.

FIND THEM ON

Instagram https://www.facebook.com/SUNNY-Bistro-and-Lounge-339015466935124/

Facebook https://www.instagram.com/sunny.bistro.and.lounge/


Photo credits: Photographic Evidence

Outfit details

coat Zara
Pants Zara
Blouse HM
Boots Bershka
Watch CASIO

One Comment Add yours

  1. far too good says:

    Hello! Daca va plac ceaiurile, va recomandam cu drag blend-urile far too good de ceai negru organic cu bucati de cacao (raw chocolate), nuca de cocos, cardamon, lemongrass si multe alte ingrediente. Daca ne da voie Alina, va oferim un discount de 25% la prima comanda cu codul promo: alinaboda

    PS. Suntem din Cluj, asadar va putem livra personal si gratuit ceaiurile daca ne dati un mesaj sau email.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.